Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený a uznávaný kriminalista Mitch Preston je zcela oddán práci a z celého srdce nesnáší vlezlé televizní kamery. To černošský policista Trey Sellars je naopak bezvýznamný pochůzkář, který touží po mediální slávě a pravidelně se účastní konkurzů na filmové a televizní role. Jednoho večera zahlédne Trey v baru Mitche. Všimne si, že je ozbrojen, a vidí, jak s dalším mužem a taškou vchází do obchodu naproti baru. Tuší zločin, vysílačkou přivolá posily a pustí se do sledování podezřelých. Těm mezitím ve skladišti prodává černošský dealer heroin. Jednání však přeruší helikoptéry televizních stanic, odposlouchávajících policejní vysílačky. Ve skladišti se rozpoutá divoká přestřelka, při níž dealer použije nezvykle průrazné střelivo a zraní Mitchova parťáka. Do akce se zapojí i Trey, který se pokusí zatknout Mitche. Zuřící detektiv ho připoutá želízky k plotu a rozstřílí kameru reportérů, kteří překážejí při pronásledování. Nezdařená akce má nečekané důsledky, když televizní producentka Chase Renziová přesvědčí nadřízené, aby natočili novou reality show o práci policie s Mitchem v hlavní roli. Vzpírající se Mitch dostane účast v pořadu rozkazem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Nejmilejší na Showtime je to, že ačkoliv má áčkové obsazení v podobě Roberta De Nira, tak je to veskrze béčkový film z médii monitorovaného policejního / detektivního prostředí v Los Angeles, který kvalitně snoubí akci a humor (hlavně Eddie), ale který ze sebe nic většího než béčko s jedním áčkovým hercem nedělá. Čemuž odpovídá i klasický a ničím zajímavý záporák s nesmyslnými zbraněmi. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná akční komedie, které nechybí svižný děj, dostatek sympatického humoru, trocha toho přijatelného klišé ani výborně natočené akční sekvence. Otrávený De Niro s (jak jinak než) ztřeštěným Murphym jsou až překvapivě dobrá (pochopitelně nesourodá) dvojka a Rene Russo jim to rozhodně nekazí. Velmi příjemné překvapení, štěstí, že jsem od toho skoro nic nečekal. :-) 70 % ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Eddiemu vždycky šly buddy movies, a De Niro dokáže svým působením před kamerou zachránit jakýkoliv projekt. I když oba mají velký problém se samotným tažením filmu svojí osobou stále to znamená, že pokud je úplně nenecháte zmrzačit váš počin, dokážou přeci jen udržet látku, pokud nějakou dostanou do rukou. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

DeNiro jako můj velký oblíbenec se do tohohle filmu moc nehodil (tyhle rádoby výrazy dělat nemusí), za to pro Murphyho jsou tyhle role jako stvořené. Odpolední oddechovka, která nijak diváka neokrádá, ale dobře pobaví. Pokud máte rádi tuhle kategorii filmu tak zkuste i agenta. Komediální úlet. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy má štěstí na to že dostal k sobě protipól v podání Roberta De Niro. Díky tomu jsou jeho výstupy ne tak iritující jak bývá u něj zvykem a díky bravurně zahranému "rozdílu charakterů" těch dvou je o humorné situace postaráno. Za sebe i oceňuji mrknutí na mě oblíbeného "Dirty Harryho" a celkový přístup neudělat z toho totální šaškárnu. Nestydím se tedy za nadprůměr protože Showtime mi opravdu sedlo. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)
  • Ve scéně, kdy je Trey (Eddie Murphy) na castingu a jeho nadřízený ho požádá o odznak, má Trey i popruh na vybavení. V momentě, kdy jej nadřízený upozorní na přidanou větu, Trey však již popruh nemá. V dalších scénách se pak objevuje opět s popruhem. (Sign)

Reklama

Reklama