Reklama

Reklama

Ta dívka z fotky

  • USA Girl in the Picture
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

U silnice zemře žena a zanechá po sobě syna a muže, který je údajně její manžel. Dokument o velké záhadě, která vám pořádně pocuchá nervy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další true crime dokument, který prověří divákovu představivost a trpělivost. Díky těmhle počinům už je nám celkem jasné, že v Americe je možné skoro všechno a je v mnoha ohledech rájem pro podobné psychopaty a úchyláky, ale tady je to tak extrémně creepy a překombinované až z toho jde hlava kolem. Když už to v jednu chvíli vypadá, že se celý případ vyřešil nevyřešil, přijdou další zvraty a zjištění a to jde jen o jeden případ z mnoha, které se podobné "péče" nedočkaly...75% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Och, tak to bol masaker :( Veľmi smutný príbeh, v ktorom sa kúsok po kúsku dostávame k pravde a k tomu, kto bol tou tajomnou ženou nájdenou popri ceste. Spočiatku to vyzerá triviálne, ale osud mladej ženy je oveľa zložitejší ako sa pôvodne zdalo - a siaha pomerne hlboko do minulosti. Niektoré osoby tohto príbehu (najmä biologická matka a otec tejto ženy) mi prišli dosť ľahostajné, čo ma dosť zarážalo. Ako to, že niekto sa tak ľahko zmieri s tým, že mu zmizne dieťa? Dokument bol silný, pútavý a šokujúci. Ale osobne si myslím, že tento príbeh by rozhodne patril aj plátna v podobe celovečerného filmu. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Brrr, tak tohle je vopravdu mrazivě zastrašující příhšh jedný hodný dívky, která mělo ovšev celej život v pátách šílence... Od začátku to působí skoro jako film, děsivej osud pár lidí se rozplejtá a to napětí tady fakt je. NA to, že je to dokument, tak sem byl napjatej víc než u většiny kriminálek.. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Spoiler!!!!. Dokumentu chybí lepší, hlubší zpracování a vůbec mu neprospívá nestálé skákání v čase, plus dost dalších věcí.( strašně  odflákle natočený soud údajného manžela, výpovědi  svědků , matky....) Potenciál to mělo jako hrom, nicméně zůstalo jen u průměrného pokusu, který nám ani zdaleka neosvětlil celý život téhle nešťastné dívky z fotky, se kterou se život ale vůbec nemazlil. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Děsivý příběh o tom, jak se dvěma nezralým adolescentům narodilo dítě, na které se vykašlali a jenž díky alarmujícímu jednání nezodpovědné, psychicky labilní matky skončilo v rukou psychopatického jedince. To chudák děvče nemělo moc šancí, už od začátku své existence. Snímek zpracovává silné a divácky vděčné téma absurdního chování a vyhrocených situací natolik chaotickým způsobem, že mnohé emoce působí křečovitě, uměle. Přeskakování v čase, snaha tvůrců nic nevynechat a zprostředkovat divákovi děsivou atmosféru celého sledu událostí, je to, co nakonec snímku docela uškodilo z hlediska koukatelnosti. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Kniha z roku 2004 „A beautiful child“ od Matta Birkbecka, jenž je ve filmu zmíněna, je nejprodávanější literatura faktu. Velký zájem o knihu vedl NCMEC (Národní centrum pro pohřešované a zneužívané děti) ke znovuotevření případu (r. 2011). FBI díky tomu, po dalším rozhovoru s Floydem, zjistila pravou totožnost unesené dívky. (zuzza11)

Reklama

Reklama