Reklama

Reklama

Asterix a Obelix: Mise Kleopatra

  • Francie Astérix & Obélix : Mission Cléopâtre (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jsme v roce LII (52) před Kristem. Egypt slavné Kleopatry je pod nadvládou Římského impéria. A co je horší - Kleopatra a Caesar jsou milenci. Císař, jak si Caesar sám rád říká, si přesto nemůže odpustit sarkastické výroky na adresu Egypťanů. Podrážděná vládkyně navrhne sázku, která má tyto podmínky: když se jí podaří vybudovat přepychový palác do 3 měsíců, Caesar bude muset veřejně prohlásit, že Egypťané jsou největším národem mezi všemi. Ale postavit palác za 3 měsíce je téměř nesplnitelná úloha. Numerobis, architekt, který byl stavbou pověřen, "má na vybranou": buď dostane tučnou odměnu, anebo poslouží jako večeře krokodýlovi. Takováto situace přímo volá po zázraku! A tím zázrakem jsou Asterix, Obelix a jejich věrný přítel druid Panoramix, jediný, který zná tajemství výroby čarovného nápoje. Ale budou stačit tři Galové s čarovným nápojem proti silným Caesarovým vojskům a zlým intrikám lstivého Amonbofise? Pomohou Numerobisovi dokončit titánskou práci? Budou muset použít všechen svůj důvtip, odvahu, sílu a humor, aby se podařilo postavit palác včas. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Za mňa trochu moc prepálené. Teda ja by som radšej ako paródiu serióznejší príbeh. Ako jednotka, nakoniec, na paródie je tu X ďalších filmov.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Jarin69

Za mě nejlepší parodie jakou jsem kdy viděl. Taky nechápu proč má tak nízké hodnocení, ale tak asi se tento styl humoru nelíbí všem.

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Ten film je podceňovaný. Plno malých vtípků, celkem fajn herci, pořád se něco děje. 

Pro mě nejlepší z hraných Asterix filmů.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tento film narozdíl, od jedničky, nenudí. Právě naopak je skutečně ÚŽASNÝ! Misekleopatra je nejlepší parodie co jsem kdy viděl. Je to prostě skvost mezi všemi ostatními parodiemi... velmi oceňuju, že to nespadlo ani jednou do trapných vtípků o sexua prdění. Jako tomu bývá u ostatních parodií. Nedá se tomu co vytknout, viděl jsem ho zhruba 15náctkrát a vždy u toho brečím smíchy... Je to prostě ÚŽASNÝ!!!!
"A co ty dveře u stropu?... já předvídám až někdy budete stavět druhé patro šup už tam máte dveře" :'DDD

na příspěvěk reagoval Simpsnovi

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

podle mě v tomhle filmu mají nejlepsi hlasky z cely rady asterixe.... :D

PePiG7

PePiG7 (hodnocení, recenze)

věděl by někdo název písničky vždy když se objeví ta Asterixova vyvolená???

w12w1

w12w1 (hodnocení, recenze)

I když tento film nijak nevyniká hereckým obsazením ani nápadem, vždy si ho ráda pustím. Znám ho už nazpaměť a vždy se u něj zasměju. Je to film mých dětských let.

vilusinska

vilusinska (hodnocení, recenze)

tak máte pravdu že dvojka je lepší na vtipy a scénky hlavně s těmi piráty ale nemůžu si pomoct jednička se mi líbila víc asi proto že mě to víc příšlo jako asterix a obelix..Prostě jsou oba filmy super

tempus

tempus (hodnocení, recenze)

Já taky se přidávám k táboru : dvojka je lepší než jednička :-D

GeorgYdmyk

GeorgYdmyk (hodnocení, recenze)

Film, který si na poprvé nezamilujete, ale rozhodně se pokaždé dobře pobavíte :-)

fedoo

fedoo (hodnocení, recenze)

Pridávam sa k táboru: dvojka je lepšia ako jednička. Skvelé vtipy, hlášky, scénky...

Rocko

Rocko (hodnocení, recenze)

Jako komedie perfektní,jako Asterix bohužel hrůza a děs :(

Metlina

Metlina (hodnocení, recenze)

Mnohem lepší hlášky než v jedničce:D Náš příběh začíná v Alexandrii... v paláci jemnocité Kleopatry. "A DOST!!!!!" :D Humr. Obelix.... Ale tak chápu, že každý tento styl humoru nechápe:P

Bedikk

Bedikk (hodnocení, recenze)

Mise kleopatra je určitě parádní kousek. Nové Olympijské hry jsou totální odpad .. u Kleopatry jsem se naopak smál, až mě bolelo břicho :).

A8

A8 (hodnocení, recenze)

Narozdíl od posledního pokusu s olympijskými hrami, které byli úplně debilní a jako by k prvním dvěma ani nepatřili, je Mise Kleopatra špičkově uděláná komedie, z neobvyklého prostředí, s neobvyklými hrdiny, skvělými hereckými výkony (Asterix a Obelix nám připadají skutečnější), výbornou režií, sebeparodíí, parodií francouzského filmu, viz. Morriconeho hudba z Profesionála. Chápu, že spoustě lidí se to nelíbí, protože to chce, aby vás tenhle humor bavil. Ale za sebe mohu říct, že filmy jako Scary movie atd. nemám rád a toto se mi opravdu líbí. SPolu s Drž hubu! nejlepší fancouzská komedie 21.století....

hankabar

hankabar (hodnocení, recenze)

Nemám ráda když se špatný scénář snaží vyvážit tím, že do filmu obsadí celébrity odjinud... Tenhle film se mi nelíbil. Neříkám, že jsem se občas nezasmála, ale dvd doma nechci, ani za 40,-

pekas

pekas (hodnocení, recenze)

Kdo chce tohle srovnávat s komiksem, dělá chybu a zbytečně dává nízké hodnocení. Já jsem rád, že se tvůrci snažili vnést něco nového a i proto se mi tenhle kus líbí mnohem víc, než ten předchozí.

LasVegas

LasVegas (hodnocení, recenze)

Veni Vidi Vici hovori za vsechno:-))) naaaahodou kdyz se podivate vickrat na ten film je to hodne husty!!!aj ty kecy jsou uplne bombasticky!!!ne kazdej je pochopi tak sup k telce a koukat pak hodnotte:-P:-)))

 (hodnocení, recenze)

Tento film je velice zdařilý nevím co na něm vytknout. Má vynikající sestavu herců Depardieu a Clavier jsou vynikající francouzští herci, Jamel Debouze je vycházející francouzská hvězda v Amelii z Monmartru i v tomto filmu je skvělý, jsem velice zvědavá na jeho nový film Angela-A, dále Claude Rich je také velice známý francouzský herec a konečně na Kleopatru si půvabnější a elegantnější herečku než Monicu Belluci snad nemohli vybrat a ještě jako třešnička na dortu Alain Chabat jako Caesar a režisér je též na výbornou. Film obsahuje spoustu lidových hlášek takže o dostatek smíchu je tu bohatě postaráno. Pohodovou atmosféru dokresluje skvělá píseň od J. Brauna, roztomilý pejsánek Idefix, Obelixovo neustále stěžování, že má hlad, Asterixova platonická láska, věčné komolení jmen, miniparodie na Hvězdné války, Pokémony, Tygra a draka a neustále obdivování Kleopatřina rozkošného nosánku. Tento film asi předčil v mnohém jedničku, protože je věčí a má jesnější příběh takže bravo tleskáme. Znovu ve skvělém stylu francouzských komedií bravo. Jsem zvědavá na nový díl Asterix a olympijské hry. Myslím že filmy této série rozhodně neurazí fanoušky komiksů. protože tato dvojka A a O je vždy k popukání

sonnak

sonnak (hodnocení, recenze)

Clovek k tomuhle filmu musi uz od zacatku pristupovat jako k ciste ptakovine a pak si ji uzije :] Nevim cim presne si me ten film tak ziskal, ale hlavni zasluhu ma urcite Jamel Debbouze, neuveritelnej.

 (hodnocení, recenze)

podla mna to bolo dobre na niektore filmy davate phnane velke hdnotenia a na niektore moc male ste debili!

Reklama

Reklama