Byla jednou jedna mladá žena, která své krásné oči skrývala pod vědeckými brýlemi, své plavé vlasy vázala do vzhledných uzlů a jejím snem nebylo zářivé slunce francouzské Riviéry, ale divoké pralesy, ve kterých by objevovala nové kmeny, jejímž výzkumům by věnovala celé své mládí. A po osudném malém nezdaru se nechtěně ocitla zpátky na universitě v Nice, kde potkala jinou mladou ženu, před níž muži nejen otvírali dveře, své peněženky, ale i svá srdce. Ale to nebylo nic pro Cécile. Až když se zamilovala do věhlasného profesora, u něhož s hrůzou zjistila, že ho, tak jako 99,9 procent mužů, zajímá ani ne tak vědecky jako fyzicky, právě ten zcela neohrožený kmen zvaný Bimbo, aneb dívky, které nemají problémy, ale o to větší sebevědomí.
A malá zakřiknutá Cécile se s tím vyrovnala po svém. Francouzské komedii Bimboland vévodí Gérard Depardieu a Judith Godrecheová. (oficiální text distributora)
golfista
Tohle je názorná ukázka, kam až klesla francouzská komedie. Smutné.(20.8.2003)
Enšpígl
Z názvu jsem usoudil, že Gérardu Depardiemu bude ve filmu něco bimbat. Bohužel, úsudek byl špatný, ve filmu Gerardovi nic nebimbalo, vlastně nikomu tam nic nebimbalo. Sem tam jsem viděl nějakou tu kozu, nějekou tu prdelku, občas jsem se usmál, ale bimboland si musí nakonec udělat každý kluk sám se svým vlastním bimbem a to je opravdu velké zklamání.(16.12.2008)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby Celosvetovo $1,500,000║(5.4.2010)
Jeanne
Tuto komedii nelze chápat "doslova". Její styl totiž tak trochu navazuje na způsob komedií šedesátých, sedmdesátých let. Ale kdo by to dneska čekal!? Prostě, může se zdát děsná tak jako ty české pohádky, co se odehrávají v napůl papírových interiérech a napůl v běžných barvitých exteriérech - třeba geniální příklad - Šíleně smutná princezna. Ale bereme je takové, protože jde o jejich způsob vtipu. A když se Bimboland vezme stejně, tak i ten má smysluplnost!(5.1.2004)
Violeta
Ale jo. Popelka je manipulant a bimbogirls Jane Austen Book Club naruby. Pihatá Aure je skvostná a víc nepátram, neni důvod, bavila jsem se.(16.12.2008)
Mrkvič
Místy chytrá komedie, ale jinak dost nuda. Depardieu je tam ještě takovej ten drsňák, kterého hrál za mlada, ale už tam jsou vidět náznaky, které obohacují spíš jeho komické postavy jako v Kondomedii, Drž hubu nebo Asterixovi.(18.1.2009)
eagle-eye
odpad!Proboha, co to mělo být???!!! Frantíci jsou s komediemi totálně v řiti a Bimboland je toho zářným příkladem.(16.12.2008)
made1
Scéna na lodi je absolutně zábavná.(30.3.2008)
Lukoye
odpad!Hodně, hodně, hodně trapné.(24.7.2003)
Kochanski
Nevtipné, průhledné a debilní! Gerard D. jako sexsymbol??? Pan režisér a pán casting jsou asi slepí..!(28.11.2003)
pend
Mozek nechte odpočívat a užívejte si, jenom si nepředstavujte pana profesora jako sexuální symbol.(6.1.2007)
Odpadlik
Docela jsem se těšil na Depardieua a na francouzkou komedii, ale poněkud mě to zklamalo. Občas problesklo pár dobrých nápadů (úvodní scéna s "divochy", scéna s přelézáním oken), ale jiank nic moc.(15.12.2003)
Santek
Je to takové mírně erotické, francouzsky romantické, Freudovsky filozofické, platonicky noblesní, výstižně pravdivé a vůbec prostě milé .-)(15.12.2008)
Pinhead
Vcelku sympatická komedie, která si na nic nehraje a je tím čím měla být, odpočinkovou zábavou.(24.8.2003)
renegrido
Tento film miluju. Jen mám pocit, že Gérard Depardieu se do této role moc nehodí.(25.5.2008)
Tamdydam
Co si tak matně vzpomínám, nebylo to žádné veledílo, ale jako oddechová komedie mi to stačilo. Gérárd Depardie svým hereckým výkonem a charismatem dokáže zachránit ledacos.(13.12.2008)
haWranka
No dobře, je to takový pitomoučký, to je prostě jasný. Jenom nejsem schopná pochopit, proč sakra Depardieu ve svým věku (!) hraje mužskýho idola?!(4.8.2006)
messi@h
Je mi jasné, že tu budu se svým hodnocením vyčnívat, ale hodnotím, jak to cítím. Mám slabost pro komedie s G. Depardieu, a tahle na mě dýchá pohodovostí, nenuceností a lehkostí. Jako oddechovka plní svůj účel 100%.(2.10.2009)
Valentin
Bimbo - zajímavá definice. Škoda, že ty moderní francouzské komedie (skoro všechny o sexu nebo věcech kolem nich) už nejsou tak zábavné jako ty staré.(18.2.2011)
Jonatthan
Mě to tedy neurazilo...pěkný ženský... taková pohádka pro letní večer...(20.8.2003)