Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Kitty míří do Soulu. Bude chodit na stejnou střední jako kdysi její máma, která už nežije. A taky jako kluk, s kterým doteď měla vztah na dálku. Jaká lovestory ji čeká? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

mia.com 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, ze na puvodni trilogii to nema, to jako vubec. A Anicka teda zatim nejak moc do krasy neroste. Ale jinak je to celkem koukatelne a i kdyz se to toci kolem LGB atd., neni to tak debilne otravne a naopak to celkem hezky pasuje. Korejske prostredi je hezke, vsechno je krasne mile a barevne, akorat jsem doufala, ze tam treba budou i nejak vice cestovat a uvidime vic z Koreje. ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem viděl všechny 3 filmy, který tomuhle seriálu přecházej "Všem klukům, ..." (viz. související filmy), tak jsem si říkal, že by to nemuselo bejt tak hrozný, jak se tu píše ... No a nebylo!😁Naopak, fakt jsem si to užil. Super teenage seriál, s nenáročnou stopáží, nenáročnym příběhem. Jo, je tam dost LGBT "prvků", ale v takový příjemný, nenásilný míře 🤷‍♂️ Je to lehce přiblblý, ale tak to k tomu věku, v jakým maj bejt ty protagonisti, prostě patří. Za mě moc povedený ☺️👍 ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Trilogie Všem klukům byla mile natočená romantická oddychovka a v případě seriálu, který se věnuje Kitty - "profesionální dohazovačce" s poněkud rozviklaným úsměvem - tomu nebylo jinak. Celou první sérii jsem zhlédl na jeden zatáh, jelikož mě děj seriálu - byť nijak inovativní, ale veskrze sympaticky napsaný i zahraný - opravdu vtáhl. Obě hlavní dějové linie - vztahové peripetie mezi Kitty a Daeem a hledání vlastních kořenů - na něž přiléhaly další minipříběhy okolo ostatních postav (Q-Florian, Alex-Lee) mě vážně bavily a byl jsem zvědavý, jak to celé dopadne. Chválím, že se tvůrci vyhnuli "očekávatelnému" závěru a připravili si tak živnou půdu pro případnou další sérii (či série). Pokud by to šlo, dal bych seriálu tři a půl hvězdičky, a jelikož jsem si projekci vcelku užil, tak v tomto případě přidám. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Priznávam, že postava Kitty v trilógii o jej sestre ma celkom bavila. Ale toto tu je veľká bieda. Nepodarená karikatúra kórejských romantických seriálov na úrovni Soy Luny, či Violetty. Jediné, na čo sa dalo pozerať bol Min Ho. Amen. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo to dobre, ale potom prišlo priveľa drámy. Uvítací večierok na škole nedopadol práve podľa Kittiných predstáv, no nevzdala sa a išla ďalej. Stále dookola opakovala, že toto nie je len o chlapcovi, čo sa napokon ukázalo byť pravdou, pretože inak by hneď na druhý deň nasadla do lietadla a vrátila sa domov. Prepojenia medzi postavami a ich vzájomnými vzťahmi boli spočiatku skvelé, no ako som už spomenula, neskôr sa to začalo zamotávať až príliš. Je skvelé, Alex zistil, kto sú jeho skutoční rodičia, a takisto ma teší, že sa Yuri opäť stretla s Julianou. Vedľajšie postavy boli skvelé a rozhodne sa o nich nedá povedať, že tam boli iba tak do počtu, pretože mali istý prínos pre dej, čo sa ukázalo buď niekde v polovici alebo až na konci. Som zvedavá ako to bude ďalej pokračovať, pretože v podstate všetko zostalo otvorené a vzhľadom na to, čo sa stalo v posledných scénach, myslím, že druhá séria prinesie ďalšiu drámu, no takisto dúfam aj v nejaké skvelé vyvrcholenie, ktoré bez pochýb dostať môžeme. Otázne však je, či si potenciál tohto diela uvedomujú aj tvorcovia, no ja pevne verím, že áno. A napokon ešte musím dodať, že dej je obohatený úžasným soundtrackom. ()

Galerie (137)

Reklama

Reklama