Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cesta za dobružstvím, která se změnila v kolotoč strachu a bolesti. Skupina přátel se vydává na pár dní do hor. Cestu jim náhodně zkříží banda neúprosných hrdlořezů, kteří hledají únik zpět do města a chybí jim potraviny.... (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Zetwenka 

všechny recenze uživatele

V zimní přírodě se tu protne osud několika lidí. Sledujem skupinu 5 lidí z jedné firmy pro něž to má být jakýsi stmelující  výlet a prokázání  jejich  vlastností. ( Velmi mě pobavilo jejich oblečení, připomínali Teletubbies, sladěno tedy bylo, to jo.). Dalším je pár, který bydlí ve srubu, a žena čeká dítko a vše proto připravují. No a jako další jsou zlosyni, kteří si vazby udržuji jen pomoci peněz nebo strachu jednoho z druhého atd.  Potom co si idiotsky odstřelí cestu vrtulníkem, kde si vyzvedávali kořist, po zmáčknutí jednoho bývalého kumpána, se nejprve střetnou se ženou, ze srubu, která je zrovna sama. Znásilní a zabijou ji. Její manžel, který se vrací, se vydává na cestu pomsty v jejich stopách. Setkají se se skupinou 5 kanárků a ta též řeší své trable, zraňění, ztrátu  v prostředí, rozdělení a to je fatální. Na první dvojici z pětky narazí  zločinci. Na zbyvší trojici z  pětice,  pak narazí  mstitel, pomůže jim nebo je bude považovat za vrahy, atakdál, ale  jo  nenudilo, napínavé bylo, jen ten hl. vrah i mstitel měli tolik životů, že by trochu tvůrci mohli ubrat a bylo by to trochu více solidní.  Pořádné ***. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Traja utečenci z väzenia a následne útek cez zimnú prírodu , stretnutie so skupinou priateľov a následne vyjednávanie akcia Dráma , Thriller 3* ()

Reklama

Reklama