Reklama

Reklama

Bohužel pro mě

  • Francie Běda mi! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Romance o tom, jak se Simon Donnadieu rozhodl opustit svoji milující ženu Rachel. (Morien)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Totální ART. Simon opouští svou milující ženu (asi tak na den), zatímco se do jeho osoby personifikuje Bůh, který se pokouší Rachel svést. Nebo tak něco možná úplně jiného. Jejich city i činy jeden přes druhého komentují sousedé a náhodní kolemjdoucí, zavádějící mezititulky, neživé teatrální aranže či burácivé výpady orchestru. Nesouvisle, hluboce, tiše i hlučně, intelektuálně, absurdně; bohužel pro mě též nesrozumitelně, chaoticky a po krátké době k uspání nudně. ()

Reklama

Hortensia 

všechny recenze uživatele

"When my father's father's father had a difficult task to accomplish, he went to a certain place in the forest, lit a fire, and immersed himself in silent prayer. And what had to be done was done." The ritual was diluted over time. "But we do know how to tell the story." ()

pollstro 

všechny recenze uživatele

Filmová inspirace legendy o Alkméně a Amfitryónovi ve snaze poukázat na touhu boha žít v lidském těle a zažít pravdu o lidské touze, utrpení, rozkoši a slasti. Kde začíná láska? Kde se odehrává a jak nakonec vzniká život? ()

Simon.Dobes 

všechny recenze uživatele

"Pozitívne je, keď sa narodíš. Všetko ostatné je už negatívne." Popravde, riadne ani neviem, o čom to bolo. Na začiatku bol v tom chaos, a tak si film nezískal moju plnú pozornosť. Chaos sa tiahol celým filmom. Nepáči sa mi, akým štýlom je film podaný. Mrzí ma to, keďže v ňom hrá mnou obľúbený Depardieu. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama