Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Jako zakladatel našeho klubu VOMIT SCREEN, který ujíždí na těch největších sračkách z oblasti šoubyznysu, jsem nucen jásat. TULI, TULI, TULI. Dokonalá masochistická pastva. Vy moji malí barevní pitomci, já bych vám dal i za pět :o), ale CSFD je seriózní klub, víme? Takže sorry. ()

Matty odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle už jsem vážně moc starý. Zajímavé komentáře: Radyo, Djkoma, Dr.film, Rex Mundi, gibbon, Berry, Flynn, ScorM ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté a nepřekonatelné dno dětské televizní zábavy. Kdybych si ještě cintal na košili a kadil do plínek, možná by se mi to líbilo, to nepopřu. Ale každé dítě, které už ví, že se dá televize i vypnout, by už při úvodní znělce mělo právě tohle učinit. Bohužel se tomu tak neděje a čtyři dementní barevní kamarádi tak mohou znovu a znovu likvidovat další a další mozkové buňky našich potomků spolehlivěji, než to u nás dospěláků dělá alkohol. Seriál postavený na čtyřech pazvucích prostě boří všechny bariéry a vůbec bych se nedivil, kdyby se z dětí, často sledujících tuhle "úžasnost" staly časem jen blekotající individua, chovající se právě tak, jako ti čtyři nablblí mimozemšťani, případně konající veškeré své potřeby taky do plínek. Jsem pro úplný zákaz veřejné produkce podobných kravin. DOPLNĚNO V R. 2009: I náš tříletý syn se na Teletubbies podíval s lehkou nedůvěrou a podruhé je již pustit nechtěl... ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Ne díky, ale to že tam není žádný ostrý roh pro mě znamená, že tynky vinky ani lala nemůžou upadnout a rozrazit si lebku. To je obrovská škoda, někdo by dětem měl ukázat, že ne všechny hrany jsou zakulacené a že si o ně nelze ublížit ;-) to je mystifikace podobná panu Stonovi, podle mnohých jeho kritků, jeho zvláštních pohledů na jistá témata. ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle si ti caparti nezaslouží...Měli by Novu odsoudit za týrání dětí a dospěláckých mozků. tuli tuli ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Ono se to velmi těžko hodnotí, když primárně je tenhle pořad určen nejmenším dětem se zcela odlišnou percepcí a vnímáním v raném stádiu vývoje. Prý tu fungují oblé ,,mateřské" tvary postav stejně jako v našem Krtečkovi, učení se jazyku zhruba v holofrastické fázi, tedy zhruba ve věku 8 až 18 měsíců, tedy ty nejjednodušší slova a slovní zásoba zhruba do 100 slov, dětské vnímání barev atd. My tenhle seriál vnímáme dospělýma očima a proto nám možná přijde tak trochu dementní... Každopádně percepcí dospělého: sotva jedna hvězdička... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Je čas udělat dobrému vkusu pápá... Nacházet se ve vývojové fázi do osmnácti měsíců jsem z té tsunami pestrobarevných šišlajících skvrn pravděpodobně v sedmém nebi. Pravděpodobně. ()

B!shop odpad!

všechny recenze uživatele

Genialni vec....pokud chcete vyplachnout mozek. Chapu, ze to je pro deti do 3 let, ale podle me to musi vyjebat mozek i jim, kdyz 15 minut cumi jak 4 barevny kokoti behaj po louce a petkrat opakujou kazdou vetu, pak do jednoho pichnou, ten prehraje video, jak si maly deti hrajou, pak to prehraje znova a pak zase behaj. Nejvetsi picovina, jakou jsem kdy videl. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím nevím ale po shlédnutí této naprosté hovadiny kde se neustále opakují fráze a hovadiny typu tuly tuly, Dipsy, Lála, Pó, Tinky Winky atd. Se ptám komu byla tato pitomost určena?Ještě navíc ve vysílacím čase někdy od pěti od rána! Možná tak pro všechny ústavy sociální péče, domovy důchodců, blázince a pro všechny ty kteří třeba jen pracují v noci! Jaké cílové skupině? To chcete mít z dětí naprosté dementíky! Tento film a další podobné už víckrát néé. Ať skončí někde v propadlišti dějin nebo ať je někdo navždy zavře a už nikdy nevyndá. Tento brak který je údajně určena těm nejmenším kterým se to možná líbí, a mi starší to podle nich jen prostě nemůžeme pochopit a objektivně posoudit. Podle dr. Železného který tuto hovadinu vždy tak proslule chválil a vyzdvyhoval do nebes, a vždy nám všem říkal že je to vlastně takový malý-velký večerníček či raníček pro všechny naše vysokoškoláky (nebo alespoň tak oblíbený v této cílové skupině), to mě naprosto vyrazilo dech a zvedlo ze židle. To si myslel že jsou všichni vysokoškoláci tak blbý a nemají svůj vlastní názor! Už nikdy víc a to pro nikoho, děti by za chvíli byli ještě více dementní!!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je čas udělat dětem pápá." Mé děti tyhle čtyři pomatence milovaly, ale když přibližně ve čtyřech měsících dospěly, tak už je to nebavilo. Já jsem se tomuto dílu vždy cítil intelektuálně nadřazen, i když to možná nebylo oprávněně, protože se mi dost líbil modrý vysavač zvaný Noo-Noo a za ten jednu hvězdu dám. Jelikož se však kvůli tomu cítím trošku trapně, tak oficiálně je ta hvězda za odhalení, kterým přispěl jeden z nejchytřejších uživatelů Radek99 - pořad je určen nejmenším dětem se zcela odlišnou percepcí a vnímáním v raném stádiu vývoje. ()

Reklama

Reklama