Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvoudílný hudebně životopisný příběh, sledující skutečné osudy jedné z nejslavnějších soulových skupin šedesátých let. Kvintet černošských zpěváků přišel dobýt mekku hudby - Motown v Detroitu a rozhodl se ovládnout žebříčky hitparád... (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Goodlooker 

všechny recenze uživatele

Vskutku jeden z nejlepších televizních filmů poslední doby. Temptations byla vyjímečná skupina, stejně jako tento dojemný a atmosferický snímek. Celou dobu jsem to těm hercům neuvěřitelně věřil a asi nejlepší herecký výkon podal Leon Robinson jako David Ruffy. Celým filmem se navíc line neuvěřitelné množství dnes již legendárních písniček, které za sevou mají senzační minulost a mne nezbývá nic jiného než vystřihnout tvůrcům, hercům a hlavně dnes již kompletně zesnulé skupině Temptations velkou poklonu 90% ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Tak jestli se vám líbilo tohle, tak si užijete i Žít pro lásku: Příběh Natalie Coleové a Otec rock'n'rollu: Příběh Alana Freeda ;) ()

Reklama

902 10 

všechny recenze uživatele

i kdyby byla cela stopaz tohoto dilka venovana zaberum do zdi za doprovodu hudby the temptations, bylo by moje hodnoceni kladne. nastesti se rejza chopil tematu s vetsi invenci, takze se jeden muze i lecos dozvedet. dokument je vypraveny z pohledu otise williamse, sefa kapely, jakehosi "andelicka policajta" a takoveho toho tanecnika vzadu. mozna proto, ze jako jediny prezil (moc nepil a pravdepodobe ani nebral drogy) a stihl napsat zivotopis, takze se od jeho filmove maminky dozvime, ze obstal jako muz a bohuzel i smrt jeho syna, na druhou stranu se nedozvime neco ze zivota tech zajimavejsich clenu souboru, hlavne davida ruffina. skoda, ale i tak to stoji za pozornost. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Na to, že jde o dvoudílný film určený pro televize, má velmi slušnou výpravu a i herecké výkony nejsou k zahození. Film obsahuje navíc celou řadu písniček skupiny, které jsou opravdu vynikající, a to říkám jako někdo, kdo černoškou hudbu z šedesátých let opravdu moc neposlouchá a o Temptatations jsem nikdy předtím v životě neslyšel. Film je natočen podle Otisova románu, který je členem skupiny. Popisuje značnou část kariéry skupiny (která mimochodem vydává desky dodnes!), největší prostor je věnován jejich nejslavnějšímu období na začátku kariéry a vztahům uvnitř skupiny. Ty nebyly vůbec jednoduché a je radost sledovat jejich neustálý boj s David Raffinem, kterého polovinu skupiny nenávidí a druhá miluje, on sám si o sobě myslí že je nenahraditelný a propadá závislosti na drogách. Už budu končit, film je opravdu dobrý a kdyby se trochu zkrátil pro délku přijatelnou filmovým divákem a vyrazil by býval do kin, určitě by se neztratil (minimálně v USA, protože u nás Temptations opravdu moc lidí asi nezná). ()

Lancelot 

všechny recenze uživatele

Lépe to snad ani zfilmovat nešlo! Báječný zpěv, ze kterého jsem měl husí kůži díky jeho dokonalosti. Náhodou jsem zapnul televizi a zahlédl tento film, od kterého jsem naprosto nic nečekal. Předtím jsem o Temptations ani neslyšel, přestože jsem vlastně dvě skladby od nich znal. Doplnil jsem si vzdělání a doufám, že někdy oba díly opět zhlédnu. Je to pěvecká famozita! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama