Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Již potřetí je zde pychopatický zabiják, který touží po dokonalé rodině. Pokud však jeho nová žena selže, nastane teror. Třetí a zároveň poslední díl úspěšného thrilleru. (matestlust)

Recenze (33)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování této série vůbec nesplnilo mé očekávání. Šílený otčím si změnil tvář, ale to co má uvnitř v něm doutná dál. Jeho psychická labilita, hněv a především touha po vytvoření dokonalé rodiny vždycky ztroskotá na jeho egu. Tentokrát však proti němu stojí malý chlapec upoutaný na invalidní vozík, který má rád detektivky a jak to tak už bývá brzy odhalí jeho skutečnou identitu. Hlavním důvodem proč tento díl řadím jako nejhorší z celé série je změna obsazení hlavní role. Robert Wightman nesahá Terrymu ani po kotníky. Byl spíš k smíchu, než aby z něj šel strach. Ani vražd tu není mnoho. najde se tu sice několik zajímavých scének viz hrábě či rýč, ale jinak slabota. Navíc se tu objeví i přemíra zbytečné romantiky, která děj hodně zbytečně zbržďuje. A ani režisér Magar se moc nevytáhl. Přestože nejde o žádného amatéra, tak svým pojetím už dopředu odsoudil film k plavání ve vodách podprůměru. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Máte krásné květiny.-Používám speciální hnojivo.- Zabiják vybírající si osamělé ženy s dětmi už nemění jen jména, ale i vizáž. Úvod, kdy podstoupí plastickou operaci, je výborný - syrový, špinavý a s uvěřitelným gore. Pak nastupuje scénář podobný předchozím dílům, což je tak nějak logické. R. Wightman vypadá na rozdíl od T. O´Quinna obyčejněji, ale to vůbec nevadí, protože skuteční zabijáci bývají na pohled právě obyčejní lidé, do nichž byste to neřekli. Co mě potěšilo je gore. Jistě, není šokující, ale příjemné - rýč, hrábě a vrcholem je drtička. Ovšem to čekání, kdy jsem měl pocit, že na ni v přímém přenosu vůbec nedojde! Škoda jen, že nebyl prostor pro větší fantazii, páč scéna s autem je sice v rámci likvidace důsledná, avšak už byla použita v předchozím dílu. Jinak ve všech třech dílech dojde na postelové scény či sprchování nebo koupele, ovšem filmaři udělali maximum pro to, aby divák viděl z nahých těl minimum. Obstojná část, kde nejnapínavější je poslední čtvrtina. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V době, kdy vznikal tento film, jsme se u videa hrozně bavili počítáním zabitých v předešlých dvou částech (a jiných podobných filmech). Tohle bysme asi odvrhli s nasraným pošklebkem "málo mrtvých". A to není jediný nešvar filmu. Změnu herce hlavního hrdiny by se dalo oželet, navíc to vykoumali docela dobře a není zrovna špatný, jen ten scénář je prostě slabý. A někde v půli filmu je pronesena jedna věta, která vám hned odhalí to, jak proběhne konec. A to mě dost štvalo. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz dlhodobo tvrdim, ze casta zmena rezisera vzdy seriu znici : krasnym prikladom je Friday13th z 80. rokov 20. storocia alebo legendarne Psycho alebo hoci aj Expendables. No a pochopitelne aj Stepfather. Opat sa vymenil reziser, Jeffa Burra vystriedal Guy Myagar. Vymenil sa herec, ktory hral otcima, a tym sla seria do hajzlu. Strasidelna atmosfera je mdla a nevyrazna, herci priserni a rezia dost amaterska. 30 % ()

topi 

všechny recenze uživatele

Další porevoluční klasa, která nechyběla na VHS. Tenkrát mě to hodně bavilo, ale když zhodnotím předchozí dva díly, které jsou mnohem lepší, tak trojka je jen slabým odvárkem. Hlavně postrádá charismatického otčíma Terry O'Quinna, který byl mnohem démoničtější, než Robert Wightman ze trojky. Je to sice stejná postava, která likvidovala rodiny v jedničce i ve dvojce, ale na začátku třetího pokračování si u bývalého plastického chirurga nechá předělat obličej do nynější podoby a není to zkrátka ten psychopat, jaký býval. Sice se snaží hláškovat, ale z jeho úst to jsou jen chabé žvásty. A ještě mě hrozně vytáčela postava kluka na vozíčku, to byl otřesnej fracek nesympatickej, tomu bych přál, aby se na něm otčím vyřádil. Vůbec celkové obsazení bylo špatné, ty ženské byly taky nesympatické, stejně jako farář nebo kdokoliv jiný. Špatné uzavření série. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Simi Valley v Kalifornii. (henrycruel)
  • Do roku 2012 byl film vydán na DVD pouze v Německu, ve všech ostatních státech vyšel pouze na VHS. (henrycruel)

Reklama

Reklama