Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... život

(seriál)
  • Francie Il était une fois... la vie (více)

Epizody(26)

Zveme vás na dobrodružný výlet za poznáním lidského těla. V tomhle animovaném seriálu se dozvíte, jak fungují buňky, srdce, mozek a všechny další tělesné orgány. (Netflix)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Kri-kri

Kri-kri (hodnocení, recenze)

Na tomto seriálu je jasně patrné, že si Češi absolutně neváží kvalitního dabingu. Po celém internetu se jako lavina šíří DVD ripy s tím hnusným pětihlasým dabingem z vydaných DVD (který se vůbec nedá poslouchat, ale hlavně že to má kvalitnější obraz), zatímco vynikající původní ČST dabing čím dál víc upadá v zapomnění. Zde musím pochválit Slováky, jednak na rozdíl od ČT na začátku 90. let koupili kompletní seriál včetně 4. dílu a také si pro vydání DVD dokázali prosadit původní dabing z STV. Chtít takovou svědomitost od ČT je bohužel utopie.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

absolutne genialne spracovana "zdravoveda" pre deti aj dospelych 5*

Renie42

Renie42 (hodnocení, recenze)

moje srdeční záležitost, která se jen tak neokouká. klasika, za kterou jsem vděčna. i teď když si to pustím, tak mě tak vtáhne do děje, jako bych v tom těle byla taky :-)

Uop

Uop (hodnocení, recenze)

Čím víc toho vím o anatomii, biochemii a fyziologii, tím víc se obdivuji autorům seriálu i dětem, které se na něco tak ryze vzdělávacího dovedly se zájmem dívat. Je to prostě po cimrmanovsku nenáročnou a poučnou formou.

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Ej, to boli časy ! Aj slovenský dabing tohto seriálu bol fajný... Jeden z najlepších animovaných seriálov v celých dejinách európskej kinematografie... :-)

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

i po maturitě z biologie se na to velmi ráda podívám a nechám se poučit :-))))))))))

DJ Lonely

DJ Lonely (hodnocení, recenze)

Občas mi chybí u seriálů názvy epizod. Možná by bylo dobré je k nim dávat. ;-)

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

eJacques: No pokud by brýlatá profesorka měla zároveň skvělou figuru, těsný svetřík, krátkou sukni, tak nevím nevím... :))

Linkman

Linkman (hodnocení, recenze)

Velmi dobre urobený seriál... oblubil som si biele krvinky ale dokonca aj tie dvd cervene krvinky. A najradsej som mal tych serifov ham ham :P proste super. Davali to svoju dobu na STV1 vo vecernych hodinach a tak ma to zaujalo ze som si zohnal dvd s tymto filmom :)

Související novinky

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (více)

Reklama

Reklama