Reklama

Reklama

Falešný agent

  • Velká Británie Rogue Agent (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Robert Freegard (James Norton) byl mistrem manipulace, který přesvědčil nespočet obětí, že pracuje pro MI5, aby je vydíral a unášel. Dlouhá léta byl na svobodě, dokud nepotkal ženu Alici Archerovou (Gemma Artertonová), která jeho kariéru ukončila. Zpočátku jím byla okouzlena, ale nakonec se stala strůjkyní jeho pádu. Příběh o lžích, věrnosti, strachu a naději. Snímek mapuje události vedoucí k Freegardovu dopadení a záchraně života jeho poslední oběti. (HBO Max)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

lemonova 

všechny recenze uživatele

Gemmu Arterton mám veľmi rada, je to veľká sympaťáčka, ale od jej životnej roly Tess čakám od nej aspoň podobne dobré herecké stvárnenie .. zatiaľ márne. Ani filmovo v tomto prípade nejde o žiaden veľký počin. Potenciál tohto silného príbehu sa utopil v dosť chabom scenári a réžii. Nepozeralo sa na to zle, ale človek čaká od thrilleru niečo úplne iné. A hlavne lepšie. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Pomerne nevyrazny thriller s beznou romantickou zapletkou ako z "Rosamundy", kde uspesna pravnicka postupne zisti, ze naletela a typicky, ako slon v porcelane sa rozhodne, ze "muza snov" musi znovu "vidiet".  :) Takyto pripad sa stal i nedavno, ked sa chlap vydaval za profesionalneho vojaka a oklamal niekolko zien, ktore mu naposielali strasne peniaze. Kazdopadne toto spracovanie mi prislo dost amaterske a Gemma ma moc nepresvedcila. Ulisny sympatak, Norton posobil hodnovernejsie v "irskej" minulosti. 40% Ocenia skor romanticky zalozene divacky - bez ironie, nez iny druh divaka. Inak neodporucam. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Film inspired by true based story.“ Príbeh notorického klamára a švindlera, ktorý sa vydáva za tajného agenta (MI5), a klame každého, predovšetkým ženy. Nevyrovnaná dynamika príbehu, filmu, réžii a hereckých performancov zanechali svoje stopy. Gemma Arterton je trochu výraznejšia len miestami. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Dílko mělo pár nedostatků ,ale protože jednu z hlavních rolí měl Norton ,který toho darebáka odehrál skvěle a tomu jeho chlapeckému úsměvu a lišáckému pohledu jsem uvěřila ajn cvaj.A co se scénáře týče :v jednoduchosti je krása.Na co přeexponovaný děj, když ke stejnému konci se lze dobrat v odlehčeném tónu. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Něco úplně jiného, než jsem čekala. Zpracování je takové sterilní a klasicky televizní, nicméně vzhledem k obsahu je to dobře, aspoň nezabředávají do melodramatických vod a nechávají nás v klidu přemýšlet o tom, co je to za zrůdu. Když jsem si o něm šla po shlédnutí filmu počíst na Wikipedii, tak jsem zjistila, že doslova minulý týden ho chytili na útěku v Belgii poté, co ve Francii vážně zranil dva četníky při kontrole jeho chovné stanice psů. Wtf. (Gemma je fantastická, ačkoliv byla její postava fiktivní.) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama