Reklama

Reklama

Recenze (9)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Věřím v rovnováhu světa, takže nesázím, neboť mám obavu z důsledků mé případné výhry. Určitě by se mi hned na prstu udělalo kuří oko, syn by dostal dvojku z matematiky, porno by se mi rozkostičkovalo těsně před ejakulací nebo by došlo k nějaké podobné tragédii, což nehodlám riskovat. Sovětský člověk je však dostatečně statečný na to, aby honil výherní tiket po divočině a já jsem se přitom několikrát v kině dobře pobavil. Dnes již pochopitelně nevím, zda to bylo důsledkem mé tehdejší nevyzrálosti nebo nulovou konkurencí, ale ten pocit z dobře investovaných tří korun ve mně zůstal dodnes. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

I soudruzi z CCCP uměli občas natočit něco zábavného. Pokud jste jedním z výherců ve Sportlotu s kombinací čísel 1, 2, 3, 4, 5, 6 a dozvíte se to uprostřed divočiny, tak je nejlepší nápad ukrást tiket, zapálit lanový most a utíkat na druhou stranu rokle, odkud proti vám právě kráčí hladový medvěd. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Mírná zábava v mezích zákona aneb Exkurze po přírodních krásách Krymu. 1) 25letý Algis Jozasovič Arlauskas (hlavní postava Kosťa) měl za otce litevského stranického funkcionáře a matku Španělku, která emigrovala během občanské války do SSSR. Od roku 1991 žíje ve Španělsku._____ 2) 25letý přitažlivý Andrej Tolšin (na horní palandě ve vlaku cestující Míša) mě ve své prvotině zaujal, přiznám to, především svou štíhlou postavou._____ 3) Výhra 20 000 rublů představovala podle československého turistického kursu 200 000 Kčs, což odpovídá zhruba dnešním dvěma miliónům korun. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Relativne povedena pestrobarevna taskarice, odehravajici se (predevsim v druhe puli) v krasne prirode Krymu. Pobavil zbesily motorkar-sajdkarista, a krasna Луиза Мосендз... 3+ ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejzábavnější film mého oblíbence Gajdaje. Něco jako americká bláznivá komedie v ruském kabátě. Mezititulku "Mučení pomeranči trvalo už dvě hodiny" jsem se vydržel smát téměř stejně dlouho :-DDD Vtipnější už mi přišel už jen ten "O 9 minut a 37 vteřin později" z Pulp Fiction :-) ()

Janinka73 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem tuto komedii viděla před spoustou let v televizi a bohužel mne vždycky mrzelo, že nebyla nikdy reprízována. Samozřejmě jsem si vůbec nepamatovala, o co tam šlo, ale měla jsem silný dojem, že se jednalo o hodně dobrý film ;-). Proto jsem tento týden shlédla originální verzi s anglickými titulky na youtube. A dalo se to - pokud jde o pochopení příběhu a celé zápletky. Film je i po letech svěží a zábavný, samozřejmě i lehce poplatný době vzniku, ale není to nijak zvlášť poznat. Jen je opravdu velká škoda, že tyto staré (a výborné) filmy naše televize přestala vysílat úplně... ()

EricNor 

všechny recenze uživatele

Velice se mi to líbilo. Pro mě tahle komedie zůstane legendou - jediný koukatelný ruský film z komunistické doby co si pamatuju. Rád bych si přečetl ten brakový román. Edit: Viděno znovu po letech na youtube v ruštině s titulky. Chtěl jsem si to připomenout. Kopie byla hodně mizerná a film už taky z dnešního pohledu za moc nestál - jsme prostě zvyklí na něco jiného. Jinak mě zaujaly lokace, tak jsem si našel, že se to natáčelo na Krymu, Kavkaze a Abcházii. Dnes bych hodnotil mezi dvěma a třemi hvězdami, ale protože jsem se u toho jako kluk dost nasmál, tak nechávám čtyři. ()

Reklama

Reklama