Půlnoční peklo (TV film)

(USA)

Akční / Thriller / Drama

USA, 1996, 98 min

• choze

Čtvrtá bosworthovka (po ZRÁDCI druhá v režii Allana Goldsteina) začíná slibně přepadením vězeňského busu. Záporák s xichtem Brada Dourifa osvobodí svého komplice, pak ukáže na jednoho z vězňů a ostatním navrhne, že kdo ho zabije, ten může jít s nimi. Kupodivu se o to neporvou. První, komu je to nabídnuto, vyměkne a je Dourifem zastřelen, druhý vězně zastřelí, ale moc si tím nepomůže. Výborná béčková scéna na rozjezd, která je bohužel nejlepší scénou filmu. Hned po ní o kus dál srazí bankovního úředníčka Boze auto, Boz ztratí paměť a následuje dlouhá šňůra tajemných, iritujících černobílých flashbacků a záběrů na s křikem se probouzejícího zpoceného Boze. Když pominu nic moc scénář i akci, nejvíc mě sralo, jak film Boze degraduje a jak mu to zřejmě vůbec nevadí, on si to snad dokonce užívá a pokouší se hrát. Celým filmem se motá potupně dezorientovaný a při pátrání po tom, kým býval, působí spíš jako ztracené štěně než akční hrdina. A když na sebe vezme to přihřátý bílý triko (nikoliv tílko) a začne tam běhat s tou pistolí jak posranej, je dokonáno. Za tohle jsem teda 15 korun nedal. Na VHS u nás vydal Intersonic.(9.9.2008)

• McLushi

Akce nulová, děj o hovnu, nevýrazní záporáci, nepřítomnost hlášek +Bosworth, kterej nic světobornýho nepředvedl = Slabá jedna hvězdička, kterou jsem ze sebe hodně dlouho potil.(24.11.2009)

• Lacike

Hm asi kazdy akcny borec dostane raz ten otrasny napad, ze natoci film v ktorom sa bude snazit ukazat, ze vie aj hrat. No a po neuspesnom pokuse sa potom pokorne vrati k tomu jedinemu co vie. Tento film nie je vynimkou. Len skoda, ze takýmito nudnymi filmami zbytocne nastvu svojich vernych fanusikov. 2/10.(12.1.2012)

• TERRORDROME

Štandardná blbosť o strate pamäti ktorá sa tvári ako akčný film v ktorom však takmer nie je akcia a hlavný hrdina je tupé hovado s vyzážou buldozéra. Čím viac sa Bosworth snaží hrať tým je komickejší a psychické vypätie stvárňuje tak, že čučí do kamery s vypúlenými očami a otvorenou hubou, pričom pripomína Fantozziho. Scenár je samozrejme na prd a akcia ( keď k nej už dôjde ) je zmätená ( sem tam sa vylúpne nejaký efektný záber ). Jediné čo za niečo stojí sú fakt hnusný záporáci, zaslúžili by si lepší film a hrdinu čo ich nakope do zadku.(30.11.2010)

• Wacoslav1

Zacatek je opravdu solidni pak uz jenom nuda nuda nuda pribeh je naprosto zmatenej a chvilema sem fakt nechapal kdo je kdo tohle je bohuzel film kterym se Bosworth definitivne vydal na cestu ze ktere neni navratu(13.11.2011)