Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Recenze (129)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $13miliónovTržby USA $14,960,255Tržby Celosvetovo $20,560,255║ Chucky to aj na tretí krát ustál a svojsky pobavil, stále ide o veľmi dobre spracované pokračovanie /60%/ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Už opravdu zbytečné pokračování, které po dvou ucházejících a zábavných částech v podstatě nepřináší nic nového. Producentská trilogie ($$$] je doufám završena.. Sbohem Chucky. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Najhoršie na DETSKEJ HRE 3 je, že je príšerne nudná. Umiestniť dej na chlapčenskú vojenskú akadémiu by ešte vyhovovalo, ale celé to odsýpa pomaly, je to nudné, rutinne nakrútené, stereotypne obsadené i napísané... ja vám neviem. Čas však ukázal, že to môže dopadnúť aj horšie. Že legendárna vraždiaca bábika Chucky (s hlasom Brada Dourifa) sa môže dočkať bohužiaľ i vyložene trápnej paródie na samú seba (CHUCKYHO NEVESTA a CHUCKYHO SEMENO). Takže radšej nudná trojka, ako neznesiteľne nevtipná štvorka s päťkou. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

V předchozích dílech měl Chucky konkrétní cíl a plán, jak ho dosáhnout. Tady se zdá, že prostě běhá po základně a straší lidi mnoha nadbytečnými a kroky, protože co by taky dělal jiného, že? Opět mě mrzí, že zajímavý námět není důsledněji propracovaný - ale to se na to asi dívám moc dnešní optikou, kdy každý horor potřebuje být chytrý. Chucky má prostě srandu, a tak to má asi být. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to dosť dobrá hororová komédia, ktorá je posledným dielom tejto vydarenej trilógie. Má veľmi dobrý príbeh o Andym, ktorý už vyrástol, je z neho mladík a nastupuje do vojenskej akadémie, ale stále sa nevyrovnal so stretnutím s Chuckym. No Chuckyho znovu opravili a nechá sa poslať až do kasární, kde si nájde svoju novú obeť a zanecháva za sebou len mŕtvoly. Ale Andy ho chce za každú cenu zastaviť. So spracovaním som nadmieru spokojný, prenesenie deja do takéhoto vojenského prostredia je príjemným oživením a tak film baví po celý čas, aj keď dejovo už prakticky nič nové neprináša. Hororových scén je tu pomerne dosť a sú aj dosť vydarené. Síce zabitých až tak moc nie je, ale z celej tejto trilógie pôsobia rozhodne najdrsnejšie, nechýba podrezanie britvou, dlhé škrtenie, poteší aj zaujímavá scéna so smetiarskym autom, určite sa je na čo pozerať. Síce finále už nie je až také dobré, ale páči sa mi aspoň jeho zakončenie. A Chucky je tu perfektný, má skvelé pohyby aj grimasy, opäť výborné hlášky, nezabudnuteľný smiech a plno priestoru, takže s ľahkosťou preberá hlavnú úlohu po Andym. Herecké obsadenie tiež nesklame, Justin Whalin bol pre postavu staršieho Andyho dobrou voľbou, je tu aj plno zaujímavých vedľajších postáv, ako nová priateľka, namyslený veliteľ, holič a podobne, tu nie je problém. Réžia mohla byť aj lepšia, za predchádzajúcimi dielmi viditeľne zaostáva, ale aspoň ten štandard udrží a technická stránka je opäť výborná. Síce podľa hodnotenia to už dobre nevyzerá, ale mne všetky tieto tri diely prídu veľmi vyrovnané a nadmieru zábavné, takže ani tretie pokračovanie nie je žiadnou hanbou. Objektívna kvalita filmu- 66%, film sa páči mne na 75%. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Natočit trojku za pouhý rok a děj posunout o celých osm let, to nebylo chytré. Navíc herecký strop Justina Whalina skutečně byl Jimmy Olsen v Supermanovi, všechno okolo byla jenom snaha. Nadto už dvojka Dětské hry postrádala jakoukoli vnitřní logiku, taky se objevily dva snesitelné nápady a všechno ostatní byl jen konstantní balast. Chucky je sice ideální sabotér a jeho výměna slepých za ostré byla ok, finále v lunaparku bylo příznačné, ale co dál? Andy jako teenager? Andy jako problémový hrdina bez bázně a hany? A Chucky neschopný čarovat voodoo v klídku? Ale no tak. Nebýt Nevěsty, byla by tahle série měla skutečně špatný konec. V ideálním světě by totiž dvojka byla mnohem lepší a na konci trojky by se Andy skutečně stal Chuckym a následoval by masakr v blázinci, kde celou tu dobu přechovávali jeho matku. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rezavá šílená panenka s černým smyslem pro humor je zpátky a řídnutí thrillerové atmosféry pokračuje. Přesto je to lehký posun nahoru oproti obecně kritizované dvojce. Přesto i tady nejde nevidět množství přešlapů a logických lapsů. Z Andyho je mladík nastupující na vojenskou školu, jakmile ale na její půdě dojde k první vraždě, je mu jasné, odkud vítr fouká. Motiv vraždící panenky, která má nejmenším naopak přinášet radost, tehdy prostě dokonale fungoval a i moje generace se nechala děsit a napínat solidní prací maskérů a trikařů. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Duša vraha Charlesa Lee Raya je stále uväznená v tele umelohmotnej panenky Good Guy. Za pomoci čiernej mágie sa pred svojou smrťou prevtelil do tejto hračky. Bolo to provizórne, dočasné, núdzové riešenie. Chce sa stať znova človekom. To sa mu môže podariť jedine prostredníctvom obety života Andyho Barclaya. Jemu totiž ako prvému prezradil svoju pravú totožnosť. Už dva razy sa pokusil Andyho zabiť a reinkarnovať sa do jeho tela. Nepodarilo sa mu to. Andy je už teenager. Stal sa kadetom vojenskej školy v Kente. Chucky sa vyberie za ním, aby konečne ukončil túto "Detskú hru". ** ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Panenka Chucky s duší sériového vraha Charlese Lee Raye ožívá potřetí a opět se pár lidí na vlastní kůži přesvědčí, že není radno podceňovat na první pohled nesmyslnou verzi jednoho chlapce o tom, že panenky můžou i vraždit. Bohužel toto je jednoznačně nejslabší díl z těch tří filmů, dokonce Chucky v tomto případě už ani nemá nějak moc hlášek, napočítal jsem za celý film snad dvě hlášky, což je vzhledem k předchozím filmům docela málo. A bohužel v tomto případě jsem měl navíc problém brát Chuckyho vážně, jeho vraždění už nebylo nijak nápadité, a asi nejvíc mi vadilo, že z Andyho už je teenager a tím pádem jako by celá ta snaha zabít Andyho ztratila na zajímavosti a atraktivnosti. Tenhle díl mi tedy moc nesedl, ale to neznamená, že je to špatný film, v rámci celé série to je sice podprůměr, ale pokud bych ho hodnotil samostatně, a o to tady asi jde především, tak to na ten průměr bohatě postačí. Ale jak jsem zmínil, Chucky už není příliš vtipný, jeho hlavní oběť už není tak roztomile bezbranná a to prostředí vojenské školy mi tam taky moc nesedělo. V tomto případě tedy, ač velmi nerad, musím konstatovat, že série o Chuckym má sestupnou tendenci. Zatímco prvnímu dílu jsem dal pět hvězd a druhé dílu čtyři hvězdy, tak tomuto třetímu dílu uděluji průměrné tři hvězdy, protože na lepší hodnocení ten film prostě nemá. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pokoj dejte... Tenhle díl je pro mě největší guilty pleasure z celý série. Jasně, že kvalita šla dolů. Jedná se tu o čistokrevnou hororovou komedie, atmosféra je definitivně fuč, ale je to nehorázná prdel a Chucky pořád válí. Něčím jako je zdejší hodnocení, se opravdu netřeba zabývat.85% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Ani hororová atmosféra tu už nieje, aj hlášky už nie sú také pikantné a tie lepšie sú doslova vykradnuté „I´ll be back.“ Zaradenie deja do vojenskej školy nebol veľmi dobrý nápad a Chucky tu ani poriadne nevraždí (jedna obeť dostane infarkt pri pohľade na Chuckyho, ďalší sa len hodí na granát a to že vymení slepé náboje za ostré to nie je zlý nápad ale...) takže nie je o čom. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zatímco v minulých dílech Chucky ne a ne umřít, tady je hotovej skoro okamžitě. V jedičce přežil plameny i kulku do srdce. Ve druhém díle si moc nerozumněl s kyselinou. V tomhle spadne do větráku, takže odpadají záhadné znovuvzkříšení. Tento díl hodnotím jako velice slabý a svým způsobem zbytečný. Nevím co tvůrce nutilo, aby již po uplynutí jednoho roku přišli s dalším přírůstkem do rodiny. Ve filmu se mě líbila scéna u holiče, ale to samozřejmě film nezachrání. Další body tedy dolů. Vidím to na 35% Na závěr ještě tolik oblíbená statistika. Celkový počet mrtvých: 7. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Chucky se vrací za už povyrostlým Andym na vojenskou školu, kde si vyhlídne mladší krev a Andy jako jediný, který ví co Chuck dokáže, tomu chce zabránit. Trojka má překvapivě nízké hodnocení, i když jde opět o solidní pokračování, které nutí diváka koukat namísto toho, aby zíval nebo ještě hůř - usínal. Třeba mladší generace již tento kousek neocení, ale já, patřící k výrostkům klubající se na svět v začátcích devadesátých let, se ještě budu klanět a děkovat za dětství plné strachu a dívání se do černých koutů, zda tam náhodou jedna panenka s kuchyňským nožem nečíhá. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dej sa posunul o niekoľko rokov ďalej a presunul sa do vojenskej školy. Úvod je fasa: Chucky zavraždí "hračkára" s pomocou hračiek, bohužiaľ akonáhle sa príbeh presunie na vojenskú školu, všetko ide do sračiek. Herci sú otrasní, výprava strašná a klišé nevyzerá zábavne ako v dvojke, ale nudne a úboho. Chuckyho OPAŤ opravili, aby mohli OPAŤ dokázať, že on nevraždil, ale on OPAŤ zabil tých, čo to spravili a OPAŤ sa vybral za Andym. A koniec - ďalšie OPAŤ. Tri body z desiatich akurát za skvelého Chuckyho a jeho technické prevedenie a za úvodnú vražednú scénu. PS: môj rebríček série CP4, CP2, CP1, CP3, CP5 ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Jasně, kvality předchozích dvou dílů to nedosahuje, ale i tak jsem se příjemně bavil. Justin Whalin jako Andy je více než solidní a Brad Dourif si Chuckyho evidentně užívá. Finále sice není tak uspokojivé jako geniální závěr druhého dílu, ale i třetí díl stojí za zhlédnutí. Sice už asi nadhodnocuji, nicméně Chucky je zkrátka skvělým oživením jinak stereotypního mariňáckého prostředí. Trilogie je završena. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

CHUCKY JE ZPĚT A V PLNÉ SÍLE!!! "Dětská hra 3" má snad vše, co postrádal těžce promarněný druhý díl. Perfektní atmosféra, mrazivá hudba, sympatičtí herci, působivé akční sekvence a tuny opravdu vypečených lekaček - to vše činí z tohoto nenáročného horrůrku druhý nejlepší díl série. P.S.: Strašidelný zámek prostě nemá chybu!!!:-)) ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|62%| Pořád obstojná záležitost, ale už to trochu ztrácí to pravé kouzlo. Hororová atmosféra z jedničky je pryč, velká zábava z dvojky asi tak z poloviny taktéž. Když je na scéně Chuck, tak je to ještě celkem výborné. Ale zbytek aspektů snímku jsou pryč. Herecké obsazení mě tentokrát moc nebavilo a děj už vůbec ne. Přesto bych to do pekel neposílal. Ale je to tak na to jedno shlédnutí. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Napotřetí to samé a bez jakýchkoliv inovací (změna postav a prostředí na vojenskou akademii není inovace). Chucky je zde jen od toho, aby se chvilkami objevil, zavraždil nějakou zcela postradatelnou postavu, nebo byl při tom vyrušen a sprostě si zahuboval. Scenárista Don Mancini mu nedává nic nového s čím pracovat. Den po zhlédnutí už mám problém si v paměti vybavit stěžejní scény filmu. Za zmínku stojí snad jen Andy Robinson v roli úchyla na střihání vlasů (a to je ve filmu jen pár minut, on ty úchyly hrát umí), zbytek je jen zapomenutelná parodie na Kubrickovo Full Metal Jacket. ()

Reklama

Reklama