Reklama

Reklama

Barva noci

Trailer

Obsahy(1)

Keď sa u nepodarí zabrániť svojmu pacientovi v samovražde, vzdáva sa psychológ Bill Capa (Bruce Willis) svojej praxe. Len čo navštívi kolegu, kamaráta z výšky, je tento zavraždený a hlavné podozrenie padá na členov skupiny Billovych psychicky labilných klientov. Psychológ urobí osudovú chybu, keď sa zamiluje do jedného z nich, krehkej Rose (Jane March). (POMO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

krvavamera 

všechny recenze uživatele

Film na nedělní odpoledne. Má i své světlé chvilky, kvůli kterým se na něj člověk podívá, ty však nejsou způsobeny filmařskými kvalitami (ale hej, viděla jsem televizní seno, ne director's cut či tak) jako spíše výskytem Bruce Willise, různým stupněm jeho odhalenosti a zpocenosti a hereckou exhibicí, jejíchž kvalit jsme si vědomá s každým dalším zhlédnutým snímkem z Brucovy filmografie čím dál více. Takže fajn snímek, pozdává se mi však že z větší části stojí na hvězdě, takže pokud nejste fandy Bruce Willise... ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Šílenej film... Ani nějak nechápu, co měl ten konec znamenat. S P O I L E R Takže Rose, se kterou Bruce chodil, byla vlastně Bonnie, nejlepší kamarádka jeho pacientky Sondry, taky milenka dalších dvou pacientů a zároveň Richie sedící s nimi v místnosti, který vlastně byl už dávno mrtvý. A všechny zabil Dale, bratr Richieho, jehož motiv k vraždě jsem doteď jaksi nepochopila... Hmmm... Jedna hvězdička za neuvěřitelně zábavnej a nepochopitelnej scénář, druhá za penis Bruce Willise :-) ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis by se měl držet svého akčního řemesla, kde si myslím mu to jde nejlépe a do žádných komedií či podobných blábolů se radši nepouštět. Nebo by si taky mohl hodně natlouct jako v tomto případě, kde ta jeho role psychoanalitika (nebo co to je) se mu vůbec nevydařila. A on i celý film je takový protáhlý, o ničem, nemastný, neslaný. 30% ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

......veľmi dobrý thriller - nie niečo extra super-ale nadpriemer iste...B.W. taká typická úloha pre neho - štandartne zahraná.....  J.M. tiež bola dobre vybraná pre to čo hrala....napriek uvedenému i na tú dobu ozaj odvážne erotické scény - B.W. a jeho plávajúci "plaváček", J.M. s jej nakrátko ostrihanou "aničkou"....až mi to prišlo úplne zbytočne vzhľadom na dej a jeho vývoj-logiku....asi to chcelo prekonať v erotike film Základný inštinkt ....ale menej je niekedy viac...... film extra nezarobil - čo mňa dosť prekvapilo... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná nechtěná parodie hollywoodských erotických thrillerů, s nimiž se po ZÁKLADNÍM INSTINKTU roztrhl pytel (NĚKDO SE DÍVÁ, SKANDÁLNÍ ODHALENÍ...), která nevynechá žádné stupidní klišé. Hlavním plusem je supersvůdná Jane March, která vypadá jako sestra Jessicy Biel a nevydrží pět minut v kuse oblečená. Obzvlášť erotické pnutí mezi ní a Lesley Ann Warren bylo fajn, zatímco vidět tvarohovej zadek Bruce Willise asi nikdo moc nemusel. Jinak se tu dost brečí, po Bruceovi někdo pořád háže auta a závěrečněj twist je fakt úlet... No, jak říkám, je to prča. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy spolu jdou Bill (Bruce Willis) a Rose (Jane March) poprvé na kávu a odchází z restaurace, líbají se při čekání na taxi. Bill poté sundá Rose ramínko šatů a sahá ji na ňadra. Hned po střihu má však Rose ramínka na svém místě. (Pepy)

Reklama

Reklama