Reklama

Reklama

O tom, jaké prázdniny si přejí kluci.  Ty nejbáječnější prázdniny si představuje docela jinak desetiletý kluk než jeho rodiče. Zkuste se vžít do situace malého Vojty, který se vzepře velice svérázným způsobem společné rodinné luxusní dovolené… K tomu, aby se tenhle rodinný konflikt zdárně vyřešil, je zapotřebí velké tolerance rodičů a jejich lásky k malému vzbouřenci. Jak nakonec dopadla tahle naplánovaná Cesta na sluneční ostrov se dozvíte z příběhu Ivy Procházkové. Režisér Ivan Pokorný obsadil do role matky Alexandru Tomanovou, roli otce si zahrál Josef Carda, jako Vojtu uvidíte Ondřeje Novotného. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Rodice jsou v nejvetsim spechu.Proc?Letadlo odleta za 90 minut, dobalit nejnutnejsi veci,popadnout par poslednich osobnich potrebi,privitat se s taxiakarem dat mu zavazadla,a uz se jede na dovcu.Ale copak kde je to nase dite, ten nas kluk?Ze by na zachode,v koupelne? ALe ne zavrel se u sebe v pokoji a nekomunikuje a zapletka je nasnade,jelikoz mily syn ne a ne otevrit a jet s rodici na dovolenou.Syn nekomunikuje,pouze zakryl kloboukem klocovou dirku a...... Reziserem je Ivan Pokorny. ()

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Totální pitomost.Jedna hvězda za Rosnera a vlasatého cardu na němž už v tý době bylo vidět že posilku rád:-)) ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní blbost, kde ale zaujal výkon Josefa Cardy. V době, kdy jsem o tento minifilm v televizi zavadil, byl neodmyslitelně spjatý s blbostmi Tele tele a Policajti z předměstí. A tady se ukázal jako herec a celou inscenaci vlastně táhne. ()

W_Parmalee 

všechny recenze uživatele

Idiotský a nereálný scénář + neskutečné antiherectví té paní (Alexandra Tomanová - ani tu na CSFD není). Jedna hvězda za průpovídky pana Rösnera... ()

Reklama

Reklama