Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokud jste chudí a jinak než svou prací nebo šikovností peníze nezískáte, zkusíte všechno, co penězi i jen zavání. Darryl Whitherspoon, nadaný student ekonomie, je ten případ. Žije pouze s matkou a bratrem, a když se dozví, se bude testovat super lék, který zdokonalí pocity a smysly, nezaváhá ani na minutu. Darryl začíná lépe vidět, slyšet i cítit ale nikdo ho neupozornil na vedlejší účinky super léku. Ty se začnou projevovat v nejnevhodnější chvíli a Darrylův život tak nabírá komické obrátky... (Intersonic)

(více)

Recenze (46)

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som málo, no dostal som slušnú porciu zábavy a srandy. Mať superzmysly ešte nemusí nutne znamenať aj výhru.... Väčšina vtipu sa točí okolo hlavnej postavy v podaní skvelého Marlona Wayansa, ktorého gagy a opičky by ma dokázali zabávať hoci aj celý deň - je to proste komik ako sa patrí. Divák si tu užije kopec bláznivých situácií a sem-tam aj nejakú hlášku. Svoj účel to splnilo až nadmieru dobre. 75/100 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Slaby, předvidatelny, né moc chytry, né moc vtipny. Hlavní ženská byla hezká asi tak jak Christopher Walken za mlada, protože mi ho něčim trochu připominala. Wayansovy joky poflusané a otřelé. Kdo si potrpí na inteligentní filmy, ten se u tohohle asi okotí a vrhne mládě (pusou). Nedá se to nazvat ani oddychovka, protože i když jsem u toho 2x usnul, stejně jsem si neodpočinul... ()

Reklama

alsha 

všechny recenze uživatele

Podařená komedie na téma jak černej honza ve světě bílých sráčů prorazí díky superléku brada dourifa, který si tu střihl dalšího gezichta, aby to vyvrcholilo Grímou Červivcem. Matthew Lillard jako jehelníček pobaví, no největším zážitkem je dabing od Martina Dejdara. Hlavně scéna na téma jak špatně může chytat goalkeeper je fajn... ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, kde mi černošský humor docela sednul. Děj těží zejména z nápadité zápletky s nadpřírozenými schopnosti po požití tajného léku a dá se říci, že z ní vychází drtivá část komických situací. Film nejenže pobaví svým jednoduchým příběhem, ale také několika dobře ztvárněnými postavami, kde za všechny musím alespoň zmínit piercingového Tima. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Odstrašující komedie. Tak nesympaticky zahráný výkon v podání hlavního ,,hrdiny" mě několikrát donutil přemýšlet, jestli má smysl na tento film koukat. Naprosto příšerná a rádoby vtipná mimika obličeje (zjednodušeně ksichty) byla fakt hrozná. Asi to mělo splnit účel vtipnosti, ale takto byl splněn účel trapnosti. Zbytečná komedie, kterou od Odpadu! zachraňuje 3-5 vtipných scén. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Keď hrá Derril (Marlon Wayans) svoj prvý hokejový zápas, komentátor povie, že vychytal nulu, no na výsledkovej tabuli svieti stav 4:1. (Lukoh)

Reklama

Reklama