Rozpočet $15miliónovTržby USA $13,290,368Tržby Celosvetovo $-(24.1.2010)

Molly Ringwald a 80. roky- kombinacia ktora nikdy nesklame. Prijemna romanticka jednohubka.(17.7.2010)

• macekblab

Robert Downey Jr. kterýho sem si oblíbil skoro v každý roli je tady strašně nesympatickej, trapnej a prostě mě sere.(29.10.2010)

29. 10. 2010 (290.); Jack Jericho je normální mužský, sukničkář je pouze slovně(1.11.2010)

• LadyVader

Seriously.. nehrát tam Downey.. tak jsem to vypla v zapětí po tom, co přestal tak šileně mlet pantem a zklátil tu ženskou :D. Potom tak nějak ani pořádně nevím co se tam vlastně dělo. Teda.. dělo se tam pak něco? :D Ale prvních 20 minut fajn :).(5.3.2012)

• cherita

Robert Downey jr. vypadal zamlada trochu jako Kieran Culkin. A to je tak asi to jediné, co jsem si z toho filmu odnesla. Užvaněná nuda.(31.10.2010)

Průměrná romantická komedie z 80. let se vším co k tomu patří. Bylo tam pár opravdu dobrých nápadů např. zpívání Elvise při přepadení nebo vyhrožování smyšlenou mocí babiččina přítele. Bohužel něco tomu chybělo. Kdyby se Jack choval důstojněji (hlavně teda furt neběhal, to mě fakt vytáčelo), lépe se oblékal a neparkoval jako debil, tak by to byl lehce nadprůměrný film. Takhle se mi líbilo jak se nezastavoval a jel na 110 %, parádní ukázka toho jak nestrácet čas.(20.5.2011)

• rikitiki

Film začíná jako vtipná konverzačka - sexuálního loudila vykolejí dívka, která se chová jako sexuální predátorka a dokáže ho usadit několika dialogy - ale pak právě konverzace zahyne na úbytě. Texty začínají být popletené, nesmyslné a opakují se. A ze slibného snímku je pak až do konce břečka. /27. 7. 11./(27.7.2011)

• Pollock

Tak nějak se nemohu zbavit pocitu že to celé odehrál Robert Downey Jr., nebýt jeho výkonu, tak jdu hodnocením ještě níž.(19.11.2011)

• prasklinka

klasická shitovní americká komedie konce 80. let(19.11.2011)

• candy_daze

Opět jsem se nechala napálit Downeyho roztomilým ksichtíkem a ač jsem měla jiné plány, musela jsem "Sukničkáře" (to je zase překladatelská perla) zkouknout. Vcelku jsem nečekala nic, než právě ten pohled na Downeyho a taky jsem toho víc nedostala. Klišovitá komedie a vyjímečně dost nesympatická Molly Ringwald. Když jsem potom viděla, jaké to mělo celkové obsazení, docela jsem se divila. Dennis Hopper, Harvey Keitel i ta hlavní dvojice. Škoda jejich talentu na tenhle scénář.(19.11.2011)

• Heroine

Takový film pro blbečky. Ringwaldová se mi trochu hnusí, a její postava je mimořádně nesympatická. Downey je sice výborný herec, ale tohle stálo za pendrek.(12.9.2011)

• dogma97

R Downey Jr. jako svůdce, který nezavře hubu, má možná pro ženský (no snad ne všechny, proboha) kouzlo, mě ale z jeho nepřetržitého tlachání rozbolela po půl hodině hlava. Pak sice zvolnil, jenže ten film je prostě zábavný jak velký pytel slámy. Vím, že existují (o něco málo) větší stupidnosti, ale ty většinou prokouknete po deseti minutách. Tyhle dobře obsazené beru jako podraz - 20%.(29.10.2010)