Reklama

Reklama

Biggie & Tupac

  • Velká Británie Biggie and Tupac (více)
Velká Británie, 2002, 108 min

Obsahy(1)

Dokumentárny film o smrti Tupaca Shakura a Biggieho v bitke medzi West Coast a East Coast, ktorých rivalita smrteľne vyvrcholila na konci roku 1996 a začiatkom roku 1997. (Arsenal83)

Recenze (9)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Niektoré dokumentárne časti a rubriky sú vysoko zaujímavé a plné tajomného osudu mojich obľúbených rapperov. Ale vyše polovica minutáže je iba veľmi priemerná dokumentárna rutina. Bez presvedčivejšieho objasnenia smrtí týchto dvoch ikôn. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Jako pro opravdoveho fanouska Tupaca byla pro me povinnost si toto DVD objednat z Britanie na dobirku za cenu cca 250kc i s postovnym, kdyz jsem ho nesehnal jinde. Skvely dokument, ktery rekne zase neco noveho o pozadi smrti Tupaca a Christophera Wallace... ()

boul 

všechny recenze uživatele

Děláte si prdel ne? Tak malý hodnocení.. Viděli jste to, nebo tam každej práskl shit hodnocení jen aby měl toho víc na svým kontě.. Pro mě je tento dokument úžasnej, nový svědctví a nový věci co jsem nikdy předtím nevěděl a dalo mi to zas mnohem víc, o těhle dvou Mc's vím hodně, mám je asi nejradši hned po skupině Wu-tang a zjistil jsem zase pár nových věcí, který mi v hlavě osvítilo jak je ta policejní korupce zkurvená a jakou má moc když něco chce... Achjo, proč to tak muselo dopadnout, dva nejlepší Mc's z východního a západního pobřeží co měli nejlepší léta ve své kariéře a ještě mohli vydat ty nejlepší pecky a Tupac se mohl podílet na spoustu dalších filmech.. Moc škoda, R.I.P men... ()

RMN88 

všechny recenze uživatele

I když se tento dokument jmenuje ''Biggie and Tupac'' třičtvrtě filmu se mluví o Biggiem. Také jsem spíše očekával, že film bude hlavně o jejich hudební kariéře, ale nakonec se tu spíše řešila jejich vražda a tohle mě na tomhle filmu bavilo. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Jeden z množstva filmov na tému Tupac a Notorious BIG. Tento je točený len 5 rokov po vraždách, v roku 2002, takže pôsobí dobovo a tým pádom aj viac autenticky. A najmä menej hrane a menej právnicky (aj keď reportérovi sa pri rozhovoroch zdá byť doba 5 rokov priam premlčaná, ako aj množstvu zúčastnených). Na rozdiel od Biggie: I Got a Story to Tell sa dokument fokusuje primárne na kriminálnu časť, o detstve či hudbe nedozvieme takmer nič. Vhodne sa teda tieto dva dokumenty dopĺňajú. Viac času je takisto venovaných Tupacovi, ako Biggiemu, po zhliadnutí dokumentu očividne z jediného dôvodu - pôvod vrážd. Prekvapí množstvo zúčastnených, priamo z kriminálneho prostredia, ako aj polície, ktorí nemali problém, len 5 rokov po vraždách, k prípadu sa otvorene, na kameru vyjadrovať. ()

dr.slam 

všechny recenze uživatele

Zajimavý pohled na dvě vraždy rapových legend...…. doporučuji pro fanoušky ještě pro doplnění film City of lies…..Jo a stejně to má na svědomí ten hajzl Suge mafián jeden zas....j. Naštěstí sedí dál (a doufám, že napořád). Jakmile vypadl z vězení po tomto dokumentu, tak přejel autem 2 lidi úmyslně, takže šel bručet znovu. No ale udivilo mě, že se tam teda nemaj moc špatně....hřiště na basket, posilka a ten hajzl řetěz na krku a doutník v hubě...…. ()

Reklama

Reklama