Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco se Los Angeles připravuje na Halloween, ozbrojení lupiči v maskách kriticky zraní partnera detektiva Jamese Knighta při přestřelce po loupeži. (Canal+ Action)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (16)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Dívat se na Bruce, jak si to na place protrpí a pravděpodobně ani nevi, co se okolo děje je smutný. Jeho text je náhodná směsice vět, ktera neni pro film vůbec důležitá, vetsinou jenom sedi a dívá se a vsechno dělají vedlejší postavy. Každopádně film je, bohuzel, dalsi z řady shitů, které konci jeho kariéru a nemam ani ponětí, o cov tom šlo, ale uz si na to zvykám. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Drejku, chlape, poradim ti.. netoč. Mě by zajímalo, kde přišli na to, že takovejhle levnej buržoázní škvár musí mít prostě akutně tři díly jako. Willis neví která bije, všichni tam plácaj něco pátý přes devátý a vše je akční jak zlevněná mikrovlnka v kauflandu. Jestli někde bije nuda na dveře tak tady dveře vylítli do vzduchu. Těším se na další díl. LOCHLYN MUNRO JE PROSTĚ KLASA.. LOCHLYN. ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem si říkal, že když je Detektiv Knight trilogie, tak by to nemusel být zas až takový průšvih. Je to však mnohem horší, než jsem si byl ochoten připustit. Ve své podstatě se vlastně jedná o typickou willisovku posledních let. Snímek je mizerně natočený, herci podávají otřesné výkony, Willis působí strašně zmateně, akce je otřesná, děj snad ani nemohl být nudnější. Tady opravdu není co hodnotit. Děsí mě představa, že tahle hrůza má ještě dvě pokračování. 0/10. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele

A zasa ma chytila nostalgia, že si pozriem, ako sa majú akční hrdinovia, na ktorých som vyrastal. Takže Willis si natočil trilógiu, kde hrá detektíva? Môže byť dobré, nie? Veru nie. Je smutné, že Willis spadol na dno tvorby, kam to nedal snáď ani Van Damme či Seagal a to už je čo povedať. Žiaľ scenárista a zároveň režisér je človek, ktorý nevie písať dialógy, zápletku a všetko toto som videl naozaj v kde akom bečkovom či cečkovom filme z osemdesiatych rokov. Nebudem sa zaoberať debilitou postáv, debilitou deja, poprípade tým, že dialógy sú napísané niekým, kto je fakt poleno. Ťažko analyzovať lupičov, ktorí sa označujú za profíkov, ale sú to iba skrachované existencie, ktoré sa na profíkov hrajú, ich plány im nevychádzajú, následkom čoho zabíjajú policajtov a snažia si to nejako ospravedlniť, že hrajú svoju hru a policajti svoju. Zároveň riešia svoje rodinky, poprípade závislosti a tvária sa, že je všetko OK. Idú z akcie do akcie a serie sa to všetko viac a viac na kopu. Smutné je, že hlavnou postavou má byť Willis, vyšetrovateľ, ale mám dojem, že tam za neho asi 60 - 70 % deja ťahajú iné postavy a Willis s jedným koženým ksichtom trieska hlášky a akoby nechápe, čo sa s ním deje. Asi sa už prejavovala tá jeho nešťastná choroba, o to je to potom viac tragické a smutné, že spadol tam, kam spadol. Snaží sa riešiť prípad, zatiaľ čo sa ukazuje jeho temná minulosť a padá na dno rovnako ako lupiči, ktorých naháňa. Ale zatiaľ čo jeho John McClane bol týpek, ktorý bol plný vtipu, inteligencie, žoviálnosti, tak teraz je detektív Knight, ktorý všetko prejde s výrazom ako terminátor, tvári sa, akoby mu bolo jedno, či prežije zajtrajšok a akoby zaskakoval za niekoho iného. Dej strašný, aký-taký spád to má, ale musím znovu spomenúť to, že ľudia tam rozprávajú ako totálni retardi a nedá sa na to pozerať. Smutné. Neviem, či dám tie zvyšné dva filmy. Toto možno použijem ako kulisu k žehleniu, inak sa to nedá. ()

warrenur odpad!

všechny recenze uživatele

Uz uvodna akcia bola tak odflaknuta, ze to prekukol snad kazdy. Kecy v skupinke "profikov" a ich zostava a myslienkove pochody, ze zostaval rozum stat. Uz je to raz tak, ze v particke musi byt vzdy niekto, kto sa stara o zenu s dietatom, vzdy jeden tupec a vzdy jeden sadista. Plus tentokrat dodali mrsny zensky element, ktora "lubi" svoju partu. Strasne. Nuz a Bruce, len chodi a nacuva. Z jeho vyrazu uz neviete vycitat nic. Mozno to tak bolo v scenari, ale skor nie. A priprava na akciu? Uz od cias prvej Mission Impossible, ci Bonda, sa tvorcovia vyzivali, aby divaka oboznamili so zabezpecenim, planovanim, nacvicovanim atd. Tuna si to particka chce viac-menej odimprovizovat. Dievca si da efektny typ masky pre kamery, avsak nie pre utek samotny...wtf!? Nehovoriac o "sikovnych" prstoch bookie-ho...heh - zly vtip. Dufal som v proste B-cko so starnucim Willisom s minimom ocavani - "obdrzal som C-cko, ktore podlieza latku takmer v kazdom smere. Vdaka tomu sa to vsak dalo s rychloposuvom skuknut pod hodinu. Vyhnut sa oblukom. Bruce-ov herecky kredit sa, zial, po uchadzajucom "Glass" z 2019-teho s Jacksonom, vytraca. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Nová loupež, kterou Winna (Michael Eklund) zadá partě, spočívá v krádeži sběratelské karty Wayna Gretzkyho. Herec, který hraje ozbrojeného lupiče Mikea Rochestera, je Trevor Gretzky, skutečný syn Wayna Gretzkyho. Ve filmu je karta nováčka oceněna na 1,2 milionu amerických dolarů, ve skutečnosti se v roce 2021, rok před uvedením filmů do kin v roce 2022, prodala za 3,75 milionu dolarů – překonala tak všechny rekordy za hokejovou kartu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama