Stockinger (TV seriál)

Stockinger

Komedie / Krimi

Rakousko, 1996, 13x45 min

• Tosim

Někdy mám pocit, že Rakouské seriály se chovaj jako telenovely - nemají k nim daleko, ale to přelívání herců sem a zase tam je vážně odporné...(26.7.2003)

• tron

No, takto... Stockinger bol mojou obľúbenou postavou z inak pomerne nemožného kriminálneho rodinného seriálu Komisár Rex. Lenže ani napriek tomu som neveril, že existuje veľká šanca na to, že by spin-off mohol mať úspech. Iste, hovorí sa, že ak je čo i len malá šanca, stále dobre, ale Stockinger-seriál skrátka nevyšiel a hotovo.(11.8.2007)

• dobytek

Stockinger vypadá, jak kdyby spadnul po držce tak z 10-ti metrový vejšky na beton, což je asi nejzajímavější věc na celym seriálu. Jinak je to ještě mnohem větší píčovina než Komisař Rex a to už je co říct. Jedna hvězdička za odvahu Karla Markovicse ukazovat se v televizi s takovou držkou.(29.12.2006)

• Rex Mundi

Videla som zopár dielov a v porovnaní s ostatným nemeckým škvárom to bolo celkom pozerateľné a miestami vtipné.(16.12.2006)

Spin-off Komisaře Rexe. Krátká série s minimálním počtem dílů, která nezačala nudit a "pouze" ideálně odpověděla na rostoucí poptávku po tom jediném, co bylo na původním seriálu skutečně vtipné.(28.11.2011)

• Stegr

40% - Nebuďme ke "Stockimu" tak přísní, jeho příběhy byly sice tuctové, ale zato koukatelné a často i zábavné. Sám hlavní představitel, už v Rexovi pohodovej, ani tady nezklamal...(24.9.2008)

Príjemné sledovanie trapasov obľúbeného "vyšetrovateľa"...(15.1.2006)

• Rosana

Smutné pokračování komisaře Rexe bez Rexíčka :( Stockinger byl moje oblíbená postava, tenhle seriál se ale nějak pokazil. Holt ve Vídni mají ty vraždy větší říz.(27.4.2011)

• TheCaelos

Štoky byl holt tak skvělý, až si zasloužil vlastní seriál. Jenže Štoky nemá čokla, takže to dopadlo tak, jak to dopadlo.(21.5.2009)

• willow666

Komisař Rex byla hrůza, ale aspoň tam vystupoval ten pes. Člověk, který je hlavním hrdinou tohoto serálu, má daleko k jakémukoli zvířeti...(6.4.2007)

• Wysch

Minihvězdička za vzpomínky. [TV](5.2.2010)

• JKL

Za tenhle seriál by Rakušáci zasloužili osázet jižní hranici naší republiky jadernými reaktory sovětského typu.(1.2.2009)

• Filip.S

Rakúska brutálna vykrádačka Columba. Občas celkom vtipné, väčšinou však prííííšerné.(4.7.2005)

• thunnus

není to zas až taková hrůza, z určitého úhlu pohledu. Na některé díly se dívat dá.(8.8.2008)

• giovanni3

Navázat na Komisaře Rexe? To snad ani nejde, ale zde se to jakž takž povedlo Stocki je svůj a ,,na venkově,, mu to vcelku jde.. 2z5(28.6.2011)

• Eldoth

Párkrát jsem se od srdce zasmál a to je na Rakoskou produkci slušné, oceňuji 1*.(30.4.2007)

• panlorenc

Můj dojem: Rakušáci potřebovali urychleně natočit seriál, který "odráží" situaci v jejich policejních řadách. Tak to potěš koště.(9.4.2008)

• made1

Mnohem lepší seriál než milionkrát opakovaný Komisař Rex.(1.3.2009)

• Narcis

Já možná nejsem hezoun, ale s touhle držkou něco natáčet do televize ? ale proč ne, že ? za ty prachy(28.2.2006)

• Empire

Kriste pane(10.11.2008)