Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pravé identitě Sid se dozvídá Kodym. Haďák je naštvaný, že ho obelhala, a Sid dá práci vysvětlit mu své důvody. Starosta se snaží odstranit Brázdu a využije k tomu Alberta. Viky nešťastně sleduje, jak Hrnčířová svádí Petra. (TV Prima)

Recenze (2)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ZASE NĚJAKÉ SPOILERY. Takže nápadnice soudce se o tom, jak ho dostat do postele, radí s chůvou jeho dětí. Sid poté, co jí Háďák dvakrát vyfuckuje pomocí nevybíravých urážek, brečí, kterak přišla o úžasného kluka. Jo, a taky ji najedou začínají všichni poznávat, ač se po ZOO pohybovala nepoznaná minimálně několik měsíců. Soudce zřejmě pořád neví, že jeho chůva pohybující se po jeho bytě s bachorem, je těhotná. Úplně nám zmizel motiv Vikyna podnikání (taky bych chtěl šéfovat firmě a mít čas být schopen 24 hodin denně hlídat cizí děti a brát je 8x týdně do ZOO). No, a největší intrikán seriálu nechá jediný pro něj životně důležitý kompromitující materiál jen tak ležet na stole (a samozřejmě nemá kopii) :-D :-D :-D ()

patti1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V seriálu se kupí čím dál tím víc nelogičností. Všichni kromě soudce ví, jak je to s Viky a Alex, jediný soudce netuší, která bije, a Viky neví, co vlastně chce. Petrova matka jako soudkyně nejvyššího soudu asi nemá jiné starosti, než korigovat synovy známosti. A co se týká Vikyna těhotenství, jsou asi všichni kolem slepí. Petrova nová přítelkyně si po pár setkáních udělá z chůvy kámošku, se kterou se radí ohledně spodního prádla. No a vedení zoo, to by bylo na samostatnou kapitolu. Někdy se ptám sama sebe, proč to vlastně ještě sleduju. A sama si i odpovím :⁠-⁠) Protože i přes to všechno je seriál celkem vtipný, dobře zahraný, a je to můj čas, kdy můžu večer padnout a nad ničím moc nepřemýšlet. Líbí se mi i vedlejší postavy a postavičky ze ZOO, třebas Richardovi Genzerovi jeho role vyloženě sedne. A při závěrečných titulcích se kolikrát přistihnu, že se vlastně těším na to, jak to bude dál :⁠-⁠) ()

Reklama

Reklama