Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Debbie řeší každodenní starosti mámy v Los Angeles a Peter si naplno užívá New York. Když si ale tihle nejlepší kamarádi prohodí na týden role, všechno je rázem jinak. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Reese Witherspoon v romantické komedii? Musela jsem to vidět a to víc jsem zklamaná, jak strašně špatný film to je. Vyloženě je to ta podprůměrná Netflix kvalita. Příběh je ohraný, viděli jsme to milionkrát, což by ani tak nevadilo, kdyby to bylo lépe a šikovněji natočené a dávalo to smysl. Pardon, ale když si ti dva dvacet let každý den volali a psali (20 let!!!), tak za ta desetiletí by muselo alespoň z jedné strany přijít to přiznání, ne? Tohle prostě nefungovalo, docela jsem se i nudila, není tam nic vtipného, ani vlastně romantického. Je to nemastný, neslaný, pdoprůměrný film, který si Reese vůbec nezasloužila. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Problém romantických komedií je v předvídavostí děje. Od první minuty víme, kdo s kým skončí. Liší se to jenom zajímavostí harantů (čím nemocnější, tím lepší) a věkem protagonistů. U tohoto filmu je problém i nesmyslnost zápletky. Ona má hluboko do kapsy, ale účetnický kurz si jde udělat na druhý konec USA. Haranta může hlídat kdokoliv, jak se později ukáže. Takže od začátku do konce zbytečný film, průměrně koukatelný. ()

Reklama

Sinecod odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla tak strašný film. Ustrašená hlupačka Debbie, Peter, co týden hlídá třináctiletýho kluka a změní mu to život, cizí paní, která zná Debbie dva dny, ale už jí říká věci jako, vím, že to dokážeš, znám tě, viděla jsem, jakou máš odvahu, fakt, že třináctiletý kluk je ze všech postav nejdospělejší, Steve Zahn, jako podivný soused. Romantika nula, komedie nula. Velmi nepříjemný, neuvěřitelný, smysl nedávající film, který měl pocitově asi tak 7 hodin. Jediné příjemné zjištění bylo, že Reese stárne mnohem lépe než Ashton. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Kto čaká salvy smiechu, bude maximálne sklamaný a film skrečuje zrejme už v polovici, ak nie skôr. Najviac ma však sklamalo to, že hlavní aktéri boli spolu na scéne asi 5 minút z celej prestrelenej stopáže. A to je pritom hlavným lákadlom filmu celkom fajn chémia medzi Witherspoonkou a Kutcherom. Toto je jeden z tých filmov od Netflixu, ktorý by ste našli v ponuke televízie DOMA. Akurát bez známych hereckých hviezd. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

109 minut? Really? Zkrácení by filmu rozhodně prospělo a možná i trochu jiný casting. Marně jsem hledala, čím je Debbie tak okouzlující, její syn aspiroval na nejprotivnější postavu seriálu a Peter byl prý úspěšný v práci, ale ve všech ostatních oblastech hodně marnej... a přišlo mi, že si s ním Ashton Kutcher neví moc rady. Dávala jsem to nadvakrát, je to děsně rozvláčný a místy prostě nudný. Když máte věc, kde divák nečeká zvrat, ale přesně ví, jak to skončí, musíte ji vyšperkovat tím mezi tím a tohle byla neoriginální nuda, zaštítěná dvěma profláknutými ksichty. Na jedno podívání proč ne, ale čekala jsem od toho mnohem MNOHEM víc. Škoda. 2,5* ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Film sa natáčal v New Yorku, hlavne v Brooklyne, od 4. októbra do 12. novembra 2021. (Arsenal83)
  • Když se Jack (Wesley Kimmel) dívá s kamarády na hokej, mají na sobě dresy hokejistů Anžeho Kopitara, Drewa Doughtyho a Quintona Byfielda. (Zix.)

Reklama

Reklama