Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Španělsko je země mnoha krás, Barcelona je město kultury, umění a architektury, kde jen trochu vnímavý člověk může čerpat tuny inspirace... Jenže co je to všechno platné, když o S Clubu tady zřejmě nikdy nikdo neslyšel! A může je jejich nový manažer Lyall jak chce ujišťovat, že jsou tu "mega grande" slavní, naše sedmička si dobře uvědomuje, že po vší té několikaleté dřině na cestě ke slávě jsou zase na úplném začátku...Třináctidílný seriál BBC o jedné z nejpopulárnějších mladých hudebních skupin. (Ta se ovšem dnes již nemůže jmenovat S Club 7 jako dřív, neboť jeden z jejích členů, Paul, se rozhodl jít svou vlastní cestou...) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Od desíti let nahoru se na to člověk nemůže koukat bez čím dál tím pokřivenějšího obličeje. Teenage-sračka z těch největších! ()

Lady Grey odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavně ať shnije S Club! Naštěstí tento "plod" britské produkce začal zapáchat docela rychle, i když doby, kdy se držel na výsluní, byly neúnosné. To si pak vaší spolužáci štěbetali jenom o tom, jak je tohle úžasné, a jak je to cool, aniž by tušili, o jaké zlo se jedná. Byl to naprostý výsměch všeho, čeho se jen i okrajově tento seriál dotkl. Hlavně pak hudby... ta utrpěla hodně velkou ránu, kterou si v podobě vřískajících teenagerů jistě nezasloužila. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem S Club jako malej žral. Hlavně když to byl seriál, kterej dávali těsně před Star Trekem. Vždycky jsem se nemohl dočkat a tak jsem tam Českou televizi fiknul dřív a ejhle byla tam tahle partička, buď v Londýně nebo v Miami nebo na Floridě a bůhví kde ještě byli. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama