Samantha Stephensová (Patricia Kalember) nemá najmenšie dôvody pochybovať. Ona a jej rodina patria k tým, ktorí s dôverou zaobchádzajú až príliš ľahkovážne. A to je ideálne miesto pre učiteľku Victoriu (Erika Eleniak). Táto na prvý pohľad sympatická a príťažlivá žena však má svoj plán. Prostredníctvom dcéry, ktorú doručuje a záhadným bylinkovým čajom, ktorý tak presadzuje, celkom preberá vládu nad rodinou. Samanthin manžel už takmer Victorii uveril, že jeho žena má vážne psychické problémy, ale práve v tom čase na povrch vyplávajú hrozivé súvislosti. Je to Victoria, ktorá hrá nečistú hru s ťažko predvídateľnými následkami. Zabrániť jej však v diele skazy nebude ľahké... (oficiální text distributora)
Kdyby tam běhala Erika Eleniak jako za mlada v plavkách po pláži byl bych moc rád, ale čas je zabiják krásných těl a ona není výjimkou. Její tvářička a obyčejné herectví opravdu nestačí.(31.12.2007)
Moje velká láska z Baywatch a playmate měsíce července roku 1989, Erika Eleniak tu hraje takovou svini, že by mohla z fleku vstoupit do libovolný politický strany v naší zemi. Smrtící lekce mohla být i napínavější, ale to by Samantha nesměla mít IQ na úrovni přišláplýho slimáka.(9.2.2011)
Film+je ako slovenský hokej. Aj po blamáži sa k nemu vrátiš v nádeji, že to čo uvidíš dnes bude stáť za to. Bohužiaľ dočkal som sa ďalšieho filmového suterénu a v hlave mi zase svietila kontrolka s nápisom "inteligentný divák nepozerá film +" Zdá sa, že som naivný a nepoučiteľný.(11.5.2010)