Reklama

Reklama

Oblast Q

  • USA Area Q.
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Thomas Mathews, investigativní novinář, jehož svět se otočil vzhůru nohama, když zmizel jeho syn, je poslán do Brazílie vyšetřit údajná pozorování mimozemského života. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

George Stobbart odpad!

všechny recenze uživatele

Najhlúpejší a najnudnejší film o mimozemskom stretnutí, aký som doposiaľ videl. Novinárovi zmizne syn, tomu to lezie na mozog a je tak posadnutý, že ho radšej vyšlú do Brazílie, aby sa na toho debila nemuseli dívať. Tu vyšetruje malomestské stretnutia s mimozemšťanmi, ktoré však vyzerajú ako scény z nejakej telenovely, všetko je škaredé, pieskovité a čím vážnejšie sa to snaží tváriť, tým trápnejšie to je. Neskutočne otravných, nekonečných a priam nepozerateľných 100 minút. ()

VelkyMrB odpad!

všechny recenze uživatele

To byla, ale divná reklama na dovolenou v Brazílii. Film o UFO kde je UFA asi tak jako čisté vody v Mácháči. Neuvěřitelně nudná stopáž o délce sta minut se zdá jako celé dopoledne. Film je tak nudný, že koukat jak schne barva na zdi je větší zábava. Prakticky ve filmu UFO nenajdeme. Pouze nějakou karikaturu Slunce. Nesmyslný konec tomu dodává to pravé grády, kdy si řeknete ''Co se stalo s mým životem? Klesnul jsem, tak hluboko, že se dobrovolně koukám na tohle?'' Fajn nápad, ale mizerné zpracování. Teoreticky by se to mohlo hodit na Prima ZOOM a nikdo by nepřišel na to, že to není dokument, ale film. Film se šťourá pořád v tom jak se někdo setkal s UFO, jak tomu někteří nevěří a v tom jak Thomasovi unesl někdo syna. Prostě opět nevyužitý potenciál. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový filmový odkaz na snímek režiséra, jehož jméno tu dokonce i zazní, 'Blízká setkání třetího druhu' (1977), ve kterém se krapet hapruje i s teorií relativity Alberta Einsteina. Z jakého důvodu ti mimozemšťané na Zemi vlastně jsou, také není nic neznámého. Ono těch různých odkazů je víc a patří do toho i název snímku. Tady se nehraje na monstrózní epos, jen se skromně vypráví obyčejný sci-fi příběh pojednávající o záhadných událostech v určité Brazilské končině spojovaných s mimozemskou civilizací. Proto tu není sebemenší náznak dramatizace ani napětí. Velkorozpočtových sci-fi snímků, v kterých samozřejmě nechybí akční scény, tu bylo tolik, že už je prostý divák tak rozmazlený, že neočekává od žánru sci-fi nic jiného. Tento snímek je ve sci-fi žánru v brazilské kinematografii údajně prvním, který vznikl v koprodukci USA. To vysvětluje účast Isaiaha Washingtona v hlavní roli, který se toho zhostil s plnou profesionalitou. Nízký rozpočet je tedy pochopitelný, a jak je vidět, opět se potvrdilo pravidlo, že i z mála se dá udělat vcelku zajímavý film, ve kterém nechybí určité poselství a varování lidstva. A o to tu jde především a na něco takového excelentní CGI efekty nejsou potřeba. Jen je škoda, že v takovém pracování nešli tvůrci více o artu. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Zarucene uz tomuto Brazilcanovi nedali nic do ruky pretoze stretnutie s tretim druhom je odpadovo vedenou reziou tych najnudnejsich kreacii, hereckej impotentnosti a dejovej zbabelosti. Priserny film, kde sa da predhanat v negativnych vylevoch, avsak je to rovnako zbytocne ako cela vynyslena a nezaujimava Oblast Q. (Videne 12.3.2021, Filmbox) ()

PORTER44 odpad!

všechny recenze uživatele

To byla pěkná hovadina a titul sci-fi thriller je spíš k zasmání,novinář kterému údajně unesli syna mimizemšťani se vydává do Brazílie na reportáž kde se stalo něco podobného několikrát tak obchází lidi a vyptává se ,pak objeví jakou si skálu ve které asi přebývají  mimozemšťani a film je o ničem,žádný mimozemšťan se neukáže jen jaké si světlo takže nic napínavějšího se tam neděje,hrozný blábol. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama