Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Percy Edwin Anthony se rozhodl utéct od nátlaku žen a plout po moři na jachtě. Ale poté americký bombardér obsahující toxickou látku PX-123 vybouchne nad oceánem. Jedovatá látka infikuje světové zásoby pitné vody a způsobí všem mužům světa impotenci. Percy, pijící během cesty pouze šampaňské Bollinger ročník 69, se vrací po roce na pevnou zem a zjišťuje, že je jediným potentním mužem na Zemi. To způsobí, že jeho penis se stane vysoce ceněným pro veškeré národy a není tedy určený pro každou ženu světa. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

Ammit 

všechny recenze uživatele

Tak jsem váhala nad třemi hvězdami, ale ne, dvě jsou přesnější. Vtípky jsou místy až příliš trapné. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Jsem téměř abstinent, nicméně musím uznat, že Mr. Percymu Edwardu Anthonymu se alkohol vyplatil. Díky katastrofě a návrhu zástupce Kubánské lidové republiky u OSN mu svět vybral 144 krásných žen z 143 členských státu OSN k oplodnění. Vlastně SSSR měl nárok na 3 ženy ( jedna za SSSR, jedna za Bělorusko a jedna za Ukrajinu). Čína si vyžadala 2 ženy, rozdělené Německo taky 2 ženy, protože německo bylo v té době SRN a NDR. Nečlenské státy OSN, kolonie a zavislá území by si v té době trhali vlasy nebo ve vlastním dobru vyhlašovali nezavislost a vstupovali do OSN. I když myslím, že Vatikanu by to bylo jedno. Upozorňuji, že v té době tzv. děti ze zkumavky známý nebyli. ()

Reklama

Trinculo 

všechny recenze uživatele

Jéje, štvanec Percy a jeho příběh. Nenalezne spočinutí ... ani na moři a ani na souši a ani po katestrofě. Je to těžký osud být (i když na chvíli) spasitelem světa. Excelentní prasečinka tenhle film ... a snad jeden z prvních eroťáků, kterej jsem viděl :D ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Už je to přece jen docela doba, co jsem tenhle filmík viděl. Ale už jen ta myšlenka, že je člověk hrdinou zachraňujícím svět tak, že spí s nejkrásnějšími ženami na planetě, je naprosto super! Vřele doporučuju. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama