Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V budoucnosti probíhá válka lidí se stroji, které převzaly vládu nad světem. Jedinou nadějí pro lidstvo je charismatický vůdce Hnutí odporu John Connor. Protože se ho stroje obávají, vysílají do minulosti nový prototyp kyborga, který ho má zničit jako malého chlapce. Vzápětí za ním Hnutí odporu vyšle starý model terminátora, přeprogramovaného tak, aby mladého Johna chránil. (Bontonfilm)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (1 930)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování super odolného kovového robota, který je potažený pseudoorganickými materiály do podoby vysokého svalovce s ježkem, který se narozdíl od prvního dílu snaží ochránit Connorovu rodinku. Takového bodyguarda bych chtěl mít doma, jinak James Cameron opět válí a je vidět, že pokračování mu náramně jdou. Má srdcovka plná výborných hlášek, super herců, efektů, silného soundtracku a nezapomenutelných okamžiků. Nesmrtelný film, který se může vidět stále a stále dokola a od svého roku vzniknutí na své kvalitě nic neztrácí. Mé hodnocení naprosto silných 5 hvězdiček… "Come with me if you want to live!" ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně největší zklamání ve zdejší Top 20. Čekal jsem odzbrojující příval akce a na svou dobu převratné efekty. Nedostavilo se ani jedno. Pravdivé lži jsou přeci jen větším akčním nářezem. Je pravda, že akci příliš nevyhledávám, takže jsem na jednu stranu rád, že T2 není jen o tom jednom, ale má i silný příběh a skvělého Edwarda Furlonga. Samotný Arnold je herec asi jako já striptér, takže o jeho výrazu, který má pro všechny akční filmy stejný, se nemá cenu bavit. ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Mám vlastného terminátora!..... Podobná zmena ako v prípade prvého Votrelca a jeho pokračovania. Terminátor 2 pridal na akcii, na efektoch, na celkovej epickosti a presahu diela. Jedná sa tu o jeden z najlepších akčných filmov vôbec a o regulérny milník kinematografie. Akcia je naozaj veľkolepá a obsahuje množstvo nezabudnuteľných scén (úvod je môj oblúbený), efekty úchvatné, poriadne hnusný záporák, hudba...všetko až na malého Johna Connora (jeho machrovanie trochu ide na nervy). ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Co říct víc než samou chválu. Hned při prvním zhlédnutí jsem se setkal s rozšířenou verzí a těch 154 minut je napoprvé naprosto neopakovatelných. Nikdy jsem neměl Arnolda rád tak jako tady a Cameronovo vybuchující já přijímám bez debat. Strhující akce, úžasné triky, jeden z nejlepších záporáků, co jsem kdy viděl a Terminátor nabíjející brokovnici jednou rukou. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Arnie již v jedničce slíbil, že se vrátí. A své slovo chlapa také poctivě dodržel. Co mu ovšem hází traverzy pod nohy je ulepený epilog, který jsem nikdy nepřenesl přes srdce (a ani to nemám do budoucna v plánu) a ostatně i triky, které jsou tu na Cameronovy poměry až nezvykle často jen samy pro sebe. PS: Jde o jeden z mála filmů, kterému HD ubližuje. Ve většině kaskadérských scén je díky krystalické čistotě obrazu lehce k rozpoznání Arnoldův dublér, který mu dvakrát moc podobný tedy není. ()

Galerie (322)

Zajímavosti (280)

  • Při konfrontaci v Cyberdyne, kdy T-800 (Arnold Schwarzenegger) postřelí do noh jednotku SWAT, odhodí svoji pistoli, kterou měl od začátku filmu. Ve finále ve slévárně ji však znovu má. (Guilemot)

Související novinky

Rozpočet pokračování Avatara přesáhl miliardu

Rozpočet pokračování Avatara přesáhl miliardu

10.05.2020

Režisér James Cameron je více než schopný filmař. Dokáže lámat box office rekordy jako nikdo jiný, a zvládá točit sequely, které jsou lepší než původní filmy – to samo o sobě z něj dělá jedinečného… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

Nový terminátor si našel hlavní hrdinku

15.04.2018

Premiéra šestého Terminátora, jímž Tim Miller (Deadpool) naváže přímo na Terminátora 2, se nedávno odsunula z července 2019 na listopad 2019. Film tak uhnul spin-offu Rychle a zběsile s Rockem a… (více)

Reklama

Reklama