Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Sykes (Chad Lowe) je normální kluk, co miluje svou přítelkyni Rachel (Kristy Swanson). Jenže její rodiče jsou proti a tak se rozhodnou utéct a v Las Vegas se tajně vzít. Cestou ze strachu z pronásledování odbočí na vedlejší cestu a tím začne celý kolotoč malérů. Cesta totiž vede Nikam a když Charlie při řízení usne a havaruje, policajt-démon unese Rachel do pekla. Na blízké benzínce se od starého pumpaře Sama dozví, že pokud ji chce ještě někdy vidět, bude muset za ní a dostat ji pryč do 24 hodin, jinak se stane totéž, co Samově přítelkyni před čtyřiceti lety. Už navždy zůstane v pekle... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

O tomhle jsem v dětských dobách videoboomu jen slyšel, ale viděl jsem to až teď, skoro po čtvrtstoletí. A to je možná ta chyba. Někdy ta postosmdesátková atmoška ztratí na lesku a tohle je zrovna ten případ. Je tu spousta skvělých věcí (živéá pouta jsou super), ale nakonec z toho v paměti moc nezůstane, spíše jen epizodické útržky, než něco souvislejšího. Některé maskérské kousky jsou ale výborné. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ako vážny thriller alebo nebodaj horor nula bodov a "pekelný policajt" pôsobí skôr ako prehnaná Cordellovská paródia, než aby skutočne desil. Ako zábavné ultrabéčko so všetkým čo k tomu patrí, je to ale zábavné dosť a viditeľne to tak bolo aj myslené. Nebál by som sa Highway to Hell nazývať hororovou komédiou. Tých odkazov a vtipov a narážok je proste tak moc, že ubíjajú hororovú stránku hlboko do zeme. To by ani tak nevadilo, keby bola kvalita humoru vyrovnaná a keby to všetko bolo vtipné a logicky že neni. Môžem ale toto mať priznanému béčku naozaj za zlé?? Na moje prekvapenie, aj cez to všetko Satan celkom budí rešpekt a niektoré nápady a príšery sú skoro béčkovo dokonalé, a niekoľkokrát som sa dokonca nahlas zasmial. Dnes už by od Helgelanda nikto nič podobné nečakal, ale že začínal pokleslým žánrom som vedel a tak jediný, kto ma naozaj sklamal, bol Ben Stiller v epizódnej miniroličke pekelného posluhovača (a neskôr ešte opice alebo čo to bolo). Nedostal žiadne vtipné vtipy. Či si ich písal sám, netuším. ()

Reklama

strougy 

všechny recenze uživatele

Zatraceně zábavný snímek evokující stylem filmy z 80.let. Zpracování pekla nemá prostě chybu a je naplněno takovou spoustou různých vtípků ( Hitler křičící, že je mu 19 a miluje Heavy Metal mě skutečně pobavil ), až se za tím poněkud ztrácí základní dějová linie kluka, co zachraňuje svou dívku a veškerý scény, které se pekla netýkají, tak nepůsobí příliš zajímavě a spíše nepříjemně ruší. Ale co, alespoň už konečně vím, co znamená zkratka AAA - Anarchie, Armagedon, Anihilace. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Pohodové béčko, které není nijak zvlášť moc hororové, ale má odlehčenou atmosféru a díky tomu, že je i tak trochu road movie, ani nenudí. Spíš než v pekelném hororu jsem si však připadal, jakobych se z velké části díval na nějaký postapokalyptický fantasy snímek, který sem tam připomíná slavného Mad Maxe a vzhledem ke gumovým maskám a laciným efektům, bych ani netipoval, že to vzniklo až v roce 1992. Oproti tomu nemůžu říct, že se mi to nelíbilo a i když jsem od toho moc nečekal, docela jsem se bavil. Slabších 70%. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Parada, na film jsem se tesil a nezklamal. Pribeh originalni, dostatecne napinavej a najde se tu i nakej ten vtipek nebo hlaska. K tomu solidni herci v cele s Berginem, kterej je tu stejne jako v Robinu Hoodovi perfektni a peklo udelany fakt perfektne. Proste za malo penez hodne muziky. Navic je film docela sviznej, hlavni hrdina se furt nekam zene, takze film nenudi a kdyz uz dojde na naky ty triky, tak zas tak spatny nejsou. Slabsich 5*. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně kde Royce (Adam Stroke) a Clara (Pamela Gidley) spadnou při honičce ze skály, je vidět dopad na kartonové krabice pro kaskadéry. (misa1989)
  • Na policistově bradě jsou mimojité vyryta písmena „S.J. + L.Q.“ – iniciály pro Steva Johnsona (maskér) a Linneu Quigley (jeho žena). (HellFire)

Reklama

Reklama