Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Sykes (Chad Lowe) je normální kluk, co miluje svou přítelkyni Rachel (Kristy Swanson). Jenže její rodiče jsou proti a tak se rozhodnou utéct a v Las Vegas se tajně vzít. Cestou ze strachu z pronásledování odbočí na vedlejší cestu a tím začne celý kolotoč malérů. Cesta totiž vede Nikam a když Charlie při řízení usne a havaruje, policajt-démon unese Rachel do pekla. Na blízké benzínce se od starého pumpaře Sama dozví, že pokud ji chce ještě někdy vidět, bude muset za ní a dostat ji pryč do 24 hodin, jinak se stane totéž, co Samově přítelkyni před čtyřiceti lety. Už navždy zůstane v pekle... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak a tomuto filmu som na popularitu nikdy neprisiel, nikdy som sa neviezol na vlne popularity tohoto filmu Highway to hell a nikdy som ju nepochopil. Nechapem popularitu tohoto doteraz rovnako ako nechapem vysoke hodnotenie /67 % k 19. 11. 2014/. Spajat komediu s hororom je dost blby napad /zatial sa to najlepsie podarilo istemu Peterovi Jacksonovi s jeho filmami Bad Taste a Brain Dead/. Nuda vladne tomuto, zasmiat sa nie je comu, rezia je amaterska, nudy privela a herecke vykony otrasne. 10 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Namet je zaujimavy a znazornenie pekla je miestami pôsobive. Je zaplnene rôznymi absurdnymi napadmi, ktore by zavidel aj Tim Burton. Ale samotny film uz prilis zabavny nie je. Vsetky tie napady vychadzaju nazmar a vysledok je celkom nuda. Film postrada buď poriadnu davku humoru alebo aspon nejaku unikatnu atmosferu. Miestami pobavi snad len CZ dabing s absurdnymi perlami v preklade. Dedo poda nasmu hrdinovi brokovnicu a povie, ze mu da k nej aj par mušli a poda mu naboje. WTF? A to ze toho stareho deda daboval mlady Martin Zounar je uz len ceresnicka na tom unikátnom dabingu. 4/10. ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Sympatická deväťdesiatková zábavnosť, vykresľujúca peklo ako vyprahlú pustinu, plnú pochybných týpkov, skrachovaných diktátorov, čudesných motorestov a svojských príšer ako Kerberos, pohoďácky Cháron, nadržaná čertica, no najmä drsný strážca zákona podsvetia, vyzerajúci ako mladší brácho Maniac Copa. Highway to Hell je majsterštykom holandského režiséra Ate de Jonga, ktorému sa tu na chvíľu podarilo prekročiť svoj vlastný tieň, nakoľko jeho tvorba sa predtým aj potom pohybovala zväčša na televíznej úrovni v rámci európskej produkcie. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela bída, čekal sem rozhodně něco lepšího na to jak vysoký to má hodnocení. Námět je sám o sobě docela originální a slibující dobrej film, ale celej ten nápad se ztrácí ve špatným zpracování a hlavně v hodně pomalým tempu, svižnost tomu fakt chybí úplně neskutečně a nějaká cool scéne by taky celkem bodla. Je to škoda, vypadalo to dobře ()

topi 

všechny recenze uživatele

Béčková klasika, na kterou jsem v polovině devadesátých let koukal téměř denně. A po více než dvaceti letech jsem si tuto pekelnou road movie vychutnal v parádním DTS zvuku a v čistém obrazu znovu a musím říct, že je to sakra klasa!!!! Pokud přistoupíte na Jongovu brakovou hru, budete bohatě odměněni vtipnými situacemi a spoustou bizarních postaviček, které se v pekle vyskytují. Osmdesátková atmosféra je všudypřítomná a policajt z pekla, který unáší z našeho světa panny je silnej soupeř. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně kde Royce (Adam Stroke) a Clara (Pamela Gidley) spadnou při honičce ze skály, je vidět dopad na kartonové krabice pro kaskadéry. (misa1989)
  • Na policistově bradě jsou mimojité vyryta písmena „S.J. + L.Q.“ – iniciály pro Steva Johnsona (maskér) a Linneu Quigley (jeho žena). (HellFire)

Reklama

Reklama