Reklama

Reklama

Vánoce s tebou

  • USA Christmas with You
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Popová hvězda, která hledá inspiraci na vánoční hit, se sejde s mladou fanynkou, aby jí splnila velké přání. A díky tomu najde konečně lásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

tomik99 

všechny recenze uživatele

Další levný film z produkce Netflixu, který je cítit svým typickým pojetím z úvodních titulek na míle daleko. Už jen celá zápletka skládající se z nereálného a utopistického příběhu, kdy světová hvězda z velkoměsta najde lásku v postarším muži z americké vesničky,  je úplně mimo. Ono ale i provedení za nic moc nestojí. Film se chce opírat o hudbu, ale nabídne sotva jeden song, který je navíc velice průměrný. Freddie Prinze Jr. zachraňuje, co se jen dá, ale má to setsakra těžké. Aimee Garcia je v celé řadě scén umělá a jednotvárná, cesta se k ní hledala velice těžko. Celý film se zřejmě odehrával na černošsko-latinské škole, jinak si nedokážu vysvětlit, proč jsme v New Yorku a v jiných městech viděli jen jednoho bělocha. No nic, to ale není problém celého filmu. Abych to ale jen nehanil, film má alespoň určitou vánoční atmosféru, pozitivitou jen srší a dokáže navodit myšlenky, že je celý svět zalitý sluncem. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem vycítil snahu o podobnost s filmem Music and Lyrics, na který nedám dopustit. Ale úplná kopie to nebyla. Byla to ale vcelku obyčejná romantická komedie, ničím nevyčnívající. Snad jenom pro mě ne moc známým Freddiem Prinzem jr., který nebyl v této roli vůbec špatný. A ke třem hvězdičkám tomu asi dopomohlo i to hispánské prostředí. Takže nakonec to byl celkem fajn film k víkendové večerní siestě. ()

Reklama

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Pohodové podívání v sobotu večer, když v telce nic nejde a nemáte chuť číst. Jak už tady někdo psal, český dabing děs, já jsem nevydržela těch 35 minut jako uživatelka Kekik, přehodila jsem to na angličtinu s titulky ani ne po 5 minutách. :-) Při pohledu na tu šílenou výzdobu u Miguela doma mě jen napadlo, že něco tak hrozného bych doma nesnesla, ani kdyby mi platili. Ale jinak za mě docela příjemný film. ()

Kekik 

všechny recenze uživatele

Jsem velká milovnice českého dabingu, ale v poslední době, kdy se jede na kvantitu na úkor kvality, a zvláště u Netflixu, jsem po 35 minutách filmu přepnula na originál. Zjistila jsem tak, že Ricardo není gay (v českém dabingu jsem si z jeho hlasu byla jistá, že je), a také Angelina byla hned mnohem sympatičtější. Hlas Kateřiny Lojdové se na představitelku Angeliny ani trochu nehodil. A nejen u ní. Co se týče filmu, tak se jedná o 100% klišé s naprosto předvídatelným dějem. A také totálně přemrštěná vánoční výzdoba (ale to já můžu, i když i na mě tady těch světýlek bylo až moc). I tak ale film nepropadl. Konec se velmi vydařil, byť to bylo jasné už od začátku, jak se to vyvine. Ovšem u jakého filmu tomu tak není ? Píseň, kterou spolu stvořili, je nádherná. A sama představitelka moc hezky zpívá. Ještě bych vytkla příšerný make-up u Angeliny. V mnoha scénách vypadala příliš staře. Když měla na sobě méně šminek, hned byla líbivější. ()

ElleMcDee 

všechny recenze uživatele

Páni, tak Freddie Prinze Jr. ještě žije? Bylo fajn ho zase vidět na filmovém plátně, ale bohužel s Aimee Garcia neměli žádnou chemii a nehodili se k sobě. A to mám oba ráda. Je to zkrátka další typická vánoční klišé romance s předvídatelným dějem, přemrštěnými dekoracemi a dialogy, které jako bych slyšela už stokrát předtím. Ale tak na oddych je to fajn. ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama