Reklama

Reklama

Po smrti

(neoficiální název)
  • Itálie Oltre la morte (více)

Obsahy(1)

Skupina dobrodruhů musí zastavit u opuštěného ostrova, protože se jim poláme člun. Ostrov ovšem není úplně tak opuštěný, jak se původně zdá. Před léty zde probíhaly vědecké pokusy, výzkumy a k tomu šamanské obřady. Ty zapříčinily, že ostrov je sice opuštěný lidmi, ale je plný krvelačných zombies. Ty začnou velmi brzy na hrdiny filmu útočit. Boj o holý život tak může začít ... (Flipnic)

(více)

Recenze (28)

erl 

všechny recenze uživatele

Tentokrát z hlíny probudil nebožtíky Claudio Fragasso. Tento Matteiho kolega a spolupachatel se podílel na skvělých trashových kultech VIRUS či ZOMBI 3. Jeho příspěvek však není tak vymazlený jako zmiňovaná díla. Úvod je bezchybná ukázka atmosférické gore řežby po Italsku. Když však nastoupí na scénu extrémně nezajímavý hrdinové kde chybí nějaký záškodník či magor a zombie jsou najednou spíše jako nemrtví nindžové tak původní nadšení opadne. Přečtením z knihy mrtvých se přeci jen zablýskne na lepší časy ale je vidět že režisér ale skutečně neví kudy kam a nechává hrdiny stát prakticky na jednom místě kde provádí ale neuvěřitelně nelogické rozhodnutí a jejich bezmozkové chování mi kolikrát zastavilo srdeční tep! Neuvěřitelné i v rámci žánru. Přesto se stále jedná o řádnou zábavu kterou fanda těchto chuťovek jistě ocení. A ten úvodní pop rockový song není špatný:-) ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Názorná definice odpadu! a to mám zombie horory poměrně v oblibě. Zlatej Bianchi, zlatej Lenzi i s Francem a D´Amatem, jen ne proboha Fragasso! Klidně bych odpustil i scenář plný nelogičností a naprostých nesmyslů, ale i na poměry průměrných zombáren je zde opravdu příšerná režie a herecké výkony jak z toho nejlacinějšího porna. Ze začátku jsem se ještě náramně bavil nad amatérismem a ofláknutostí celého "filmu", ale postupem času mně tyto aspekty čím dál víc iritovaly. Nehorázná sračka! ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Táto bizarnosť rozhodne neponúka okázalú zombie zábavu, teda ak sa nezabávate na tých blbostiach vo filme. Kvalitu by ste tu hľadali márne. Otrasné herecké výkony, rovnako ´´podarená´´ réžia, scenár ako od 2ročného decka, ak sa teda vôbec dá pri tomto hovoriť o scenári ako takom a gore a masky za pár šupiek. Je spústa takýchto snímkov, ale tie ostatné majú aspoň kúzlo a švih. Toto je len jedno z tých horších príkladov italo trashu. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Problém je v tom, že po rýchlom a skvelom začiatku(gore, masky) sa väčšinu filmu blúdi, až príde dobrý záver(gore, maskt, WTF ending ale sedí) Škoda, pretože prostredie džungle je super, zombies sú netypické, ale dobre urobené a vylúpnu sa aj pekné, atmosferické momenty, len... Prečo to musel Fraggaso tak citeľne naťahovať? Rečnícka otázka... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

After Death nemá vůbec nic společnýho se Zombi 3 (nebo-li Zombie Flesh Eaters 2), a i když je předchozímu filmu podobný, tvoří si vlastní mytologii skrz voodoo. Úvod je rychlý a docela zábavný, bohužel po nějakých dvaceti minutách, s příjezdem dalších potenciálních obětí na ostrov, se to vytratí a nastává nuda. Hrdinové pak jen chodí džunglí, prozkoumávají jeskyni a objeví starý barák, v němž se na chvíli zabydlí. Na výraznější akci tak dojde až v závěrečné třetině, která je natolik trashovitá, až je skutečně srandovní. Zombies jsou tu nalíčeny opravdu strašně (starý dlouhý hadry, na ksichtě rozmázlé hovno jak z filmu Nightmare City), jednou se skoro nehýbou, podruhé přeskakujou spadlé stromy jak ninjové, a z hrobů vstávají tím stylem, že ze sebe odhrabou slabou vrstvu listí, místo aby lezly z hlíny. Herce a scénář neřešim, jsme v Itálii a tam se nikdy nehrálo na něco velkolepýho. Vstup tedy jen na vlastní riziko! ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama