Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dolly Parton, je country zpěvačkou v jednom americkém klubu, patřící člověku, který si Dolly chce nechat v klubu (díky podepsané smlouvě) co nejdéle. Nechce o ni přijít, protože je velice atraktivní a díky ní má klub velký úspěch. Jenže Dolly to v klubu nebaví. Neustálé narážky na strávení noci s majitelem, už ji obtěžují. Vyhrocení hádky končí sázkou, že naučí kohokoliv zpívat country. A do této sázky se dostává otrhaný Ital bydlící se svou rodinou nad pohřebním ústavem - newyorský taxikář (Sylvester Stallone) - kterému zpívání jde asi jako když se o to pokouší nemocný kohout. Cvičení a učení zpívání, pohybů a chování country zpěváka se přesune do domácího prostředí Dolly Parton, kde se Sylvester Stallone pokusí naučit se zpívat. (JohnyCH)

(více)

Recenze (61)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Romantické, milé :-) Je příjemné vidět siláka a akčního hrdinu Sylvestra Staloneho v romantické komedii. A Dolly Parton je nejen skvělá zpěvačka, ale jde ji překvapivě i hraní :-) "... Jolene, Jolene, Jolene, Jolene ..." (moje oblíbená) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Plakát kde se Stallone přetahuje s jakousi pudlovitou nádherou je hodně zavádějící. Bude se totiž zpívat a rovnou country. Nápad je to určitě zajímavý a s blížícím se koncem to Sylvestrovi skutečně začne jít. Inspiraci sice nalezl u samotného Elvise, ale vůbec to nevadí. Pohodový a rozhodně netradiční snímek ve filmografii akčního hrdiny. 50% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Stalllone si odskočil od rolí bijců k romantické komedii. Proč ne. Country ani Dolly Parton sice nemusím, ale jako nenáročná jednohubka to ušlo a nijak neurazilo můj filmový jemnocit. Koukatelný průměr, který ubíhal svižně, občas pobavil a na rozdíl od řady jiných komedií se ze mě nesnažil vyrazit smích trapností nebo vulgaritami. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Doteraz som sa tomuto filmu vyhýbal bez toho aby som o ňom niečo bližšie vedel. No a kým nezačne Sly spievať, tak je to taká nudná romantická komédia za 2 hviezdičky. Lenže akonáhle otvorí hubu a začne zo seba vydávať pazvuky jak keby niekto škrípal po tabuli, tak je to peklo. Asi najviac mi to pripomínalo spôsob akým hovoril Zed z Policajných akadémií. Ale tam to bolo vtipné. Tu som si chcel vypichnuť uši. Nechápem, čo týmto chcel Sly dokázať. A ešte si tú volovinu aj napísal. Holt film z obdobia, keď medi jednotlivými dielmi Rockyho točil jednu sračku za druhou. 2/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ktovie čo, viedlo Slya do tohto projektu. A ktovie čo, od neho samotný Sly čakal. Každopádne bolo v tej dobe pre Rockyho príliš skoro na komediálne úlohy a zistili to aj diváci, ktorý film učinili ukážkovým prepadákom veľkej hviezdy. Sylvester stratil týmto dielom rok života a mi dve hodiny toho svojho. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Slyův pokus vystoupit ze své škatulky se nepovedl. Nevadí, i přesto to byla docela prdel a palec nahoru za ten pokus. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pěvecká hvězda country music se vsadila, že dokáže udělat country zpěváka z kohokoliv. Do cesty ji přišel drsný newyorský taxikář. Sázka je sázka, proto musí Dolly Parton naučit zpívat Sylvestera Stalloneho. Stallone dostane samozřejmě i stylový country obleček a musí vystoupit před publikem. Takový hodně nenáročný film, ale zpívat Sylvestera už vidět nechci. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Stallone sa v tomto filme rozhodol ucit spievat country pesnicky a ma to byt akoze "komedia". Kedy konecne ten pan v hlavnej role pochopi, ze nema komedialny talent absolutne ziadny? 5 % ()

Amroth666 

všechny recenze uživatele

Kdo poprvé spatří v tomto filmu Stalloneho, nejen že se zasměje, ale hned mu v souvislosti dojde, o co půjde, aníž by si přečetl ten stručný obsah nad tímto komentem. Stalloneho role mám rád, i tato byla dobrá. Taxikář, co nemá rád country muziku a co si nesedne na zadek před pěknou ženskou jako všichni. Nejlepší trička :D. Kdyby se tenhle film natočil někde u nás, nepochopil bych ho. Ale proto, že se točí v USA, to chápu moc dobře, protože tam není problém z ničeho nic najednou dělat něco jinýho nebo vypadnout někam přyč s cizíma lidma. Něco vám řeknu, radši si pustím tenhle film s hloupou postavou, která dělá prdel i když nic nedělá než ty vaše přiblblý novinky se Sandlerem a já nevím s kým ještě. Tomuhle dám víc hvězdiček než třeba nejakým americkým novinkám se salbou triků.____ Dobrý večer je, když má člověk prachy! ____ ()

Adaamos21 

všechny recenze uživatele

Viděno kdysi dávno, nebyl to úplně marný pokus Slye o komediální žánr, nebyl jsem kdovíjak pohoršen, ale na tři hvězdy to tentokrát nevytáhne ani country, které já rád. ()

baruss

všechny recenze uživatele

Raspberry Award (Maliny) : 1985 : VÍŤAZ (2) : Najhorší herec - Sylvester Stallone, Najhoršia pieseň - "Drinkenstein", NOMINÁCIE (+6) : Najhorší film, Najhorší herec VR - Ron Leibman, Najhoršia réžia - Bob Clark, Najhorší scenár - Phil Alden Robinson, Sylvester Stallone, Najhoršia pieseň - "Sweet Lovin' Friends", Najhoršia hudba - Dolly Parton, Mike Post. ()

Reklama

Reklama