Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Spisovatel o Vánocích vyklízí rodný dům a seznámí se přitom se ženou, která hledá svoji biologickou matku. Odhalí starý deník dávná tajemství a vnese jim do života lásku? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Je to tady, čas na vánoční filmy nastal, i když u Noel Diary jsou Vánoce překvapivě na pozadí. Hlavní hrdina Jake (Hartley z This is Us) se vyrovnává s minulostí ve vlastní rodině a přitom pomáhá cizince Rachel (Doss ze Station 19) najít stopy k její vlastní rodině. A zatímco Jake je sympaťák a snadno si ho oblíbíte, tak jeho protějšek Rachel se chová podivně (vytáčí mě, že tvrdí, že přečetla celou knihu během pár hodin). Celkově to byl docela příjemný film, ale ten konec byl slabší. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď film pôsobí na prvý pohľad klišovito, tak na moje prekvapenie bol napokon celkom vydarený. Asi každému bolo jasné, že Jake a Rachel napokon skončia spolu (iné sa ani nečakalo), ale odhliadnuc od toho bola celá línia tohto príbehu vcelku pútavá a dejovo atraktívna. Veľkým plus boli aj samotné charaktery postáv a fajn dialógy, ktoré tomu pridali na kvalite. Takže napokon milé prekvapenie, za ktoré dám pokojne silnejšie 3* ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Noelin deník coby další z řady vánočních filmů je v rámci romantické linie těžce předvídatelným a tuctovým zástupcem svého žánru, nicméně obsahuje i další témata - vyrovnávání se se ztrátou a minulostí, či hledání svých kořenů - takže nepůsobí tak moc prvoplánově. Herecké obsazení bylo vesměs sympatické, zároveň chválím jistou nedořečenost v pátrání Ellie po její matce. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pěkná charakterová skica o dvou ztracených duších, které zjistí, že si chybí. Kategorie plynulá zábava pro beznadějné romatiky a meditující lidi. O věcech, díky nimž jsme takoví, jací jsme. Je to jedno z lepších vánočníchromantických dramat. Je tu dost důležitých přísad k zahřátí. Jak drama tak romance fungují. Tento film si najde své široké publikum. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Obsahuje SPOILERY!! Tři čtyři tři čtyři... já nevím. První třetina vypadala slibně a já fakt čekala něco víc, než romantickou čalamádu se spoustou berliček, do očí bijících kravin a nelogických výkřiků do tmy, která se z toho stala (a ten řeknižeměnemiluješ rozhovor byl asi nejhorší - její adoptivní rodiče pro ni nejsou jistota, ale snoubenec jo? Nechápu). Fakt škoda. Přiznám se, že na začátku jsem byla přesvědčená, že to budou sourozenci a že on je nepřiznanej gay. :D Každopádně se nedivím těm, kteří tu píšou, že se koukají jen kvůli hezké tvářičce Justina Hartleyho (já ho mám zafixovanýho v rolích přiblblýho hezounka - asi fakt budu muset konečně zkouknout This is us, viděla jsem jen první díl a MOC se mi líbil) a i Barrett Doss měla něco do sebe (zejména v první půlce). Takže... pokud od toho člověk nečeká nic víc, je to příjemný romantický film (se všemi nešvary) zasazený do období Vánoc. Nic víc, nic míň. Takže... tři čtyři tři čtyři... já vám nevím. Potřebuju 3,5* ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama