Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif Buck Olmstead má plné ruce práce se svou volební kampaní. A právě v tomto shonu je informován o děsivém zločinu. V jednom hotelovém pokoji byly nalezeny dvě mrtvoly. Jak na mužské, tak na ženské oběti jsou jasné stopy toho, že ten, kdo zločin spáchal, postupoval s téměř chirurgickou přesností. A aby nepříjemného nebylo málo, objeví se krátce nato v Olmsteadově kanceláři agent FBI Frank LaCrosse, aby se zúčastnil místního ohledání. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

A máme tu starou obehranou písničku. Pánové mandes a T2 přinášejí neuvěřitelné informace ze světa kinematografie. Díky nim teď vím, že Past má rozpočet "?" a celosvětovou tržbu "?". Já vám děkuji, více od zdejších komentářů nečekám. No a teď mi někdo prosím řekněte, že existuje něco jako černá listina, na kterou mohu vybrané uživatele umístit a už nikdy jejich existenci na tomto portálu nezaregistrovat. K filmu samotnému; je potěšující, že se ještě pořád lze u některých procentuálních hodnocení spolehnout, že budou skutečně odpovídat kvalitě snímku. Jako třeba v tomto případě. Tedy, pakliže se smířím s tím, že průměr tady znamená 60%. Omlouvám se všem, kteří snad čekali, že doplním chybějící informace z účetnictví, ale já pevně věřím, že již zmínění pánové vše v brzké době napraví. Jinak by tu přeci byli zcela zbyteční... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film se tím, že postrádal hollywoodskou vizuálnost, blížil spíš trhilleru kanadskému. Prostě byl to takový "prostší" film. Přičemž herecké obsazení bylo kvalitní (ovšem Danny Glover mi dle herecké typologie moc jako představitel sériového vraha nepřipadá). Navíc si myslím, že se csfd netrefilo do žánru. Řekl bych spíš krimi, ikdyž částečně připouštím i thriller. Tento film je tak na jedno shlédnutí pozdě večer a proto si myslím, že ani není nutné nějak hlouběji jej rozebírat. Jen shrnu: vcelku jednoduchý, levný film, který neurazí, ale nijak také neoslní. ()

Reklama

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Výborný thriller, který vyniká zejména dokonale ponurou atmosférou, narůstajícím napětím a překvapivým rozuzlením.. Z herců mě velice překvapil hlavně Danny Glover, na kterého jsem zvyklý spíše z kladných rolí a i tady jeho postava zpočátku budí sympatie..postupná přeměna v bezcitného zabijáka je pak o to děsivější! Své si odehrál i mladý Jared Leto, Dennis Quaid hraje spíše druhé housle, ale úplně se také neztrácí takže ve výsledku jsem zcela spokojen... ()

Landauer 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo jako tradiční plytká krávovinka plná klišé a laciných akčních scén, ale kupodivu se z toho postupem děje vyklubala poutavá akční záležitost, při níž si divák užije a závěrečná akce na vlaku je důstojným vyvrcholením předchozí napínavé hry na kočku a myš, která ovšem umí pěkně kousat. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný, slušně vystavěný thriller, ve kterém první třetinu baví lehké náznaky a matoucí stopy příjemně mlžící totožnost vraha. Škoda, že tvůrci tuto hru neudrželi déle. Akce není nijak extra nadsazená, postava vraha, budící sympatie i neklid a později mrazení, je poměrně netradiční, výborně podaná a potěší i jistou, dnes docela netypickou civilností, Quaidův Frank je dokonalý ve své odhodlané zaťatosti. Oba pak mezi ostatními, poměrně schematicky podanými přihrávači, výrazně vynikají a rozehrávají svou hru ku potěše diváka. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama