Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální zloděj dostane horký tip na loupež přímořské sídlo bilionáře, ale uprostřed práce je vyrušen samotným majitelem a dokonce okraden o milovaný prsten od své nové lásky. Netušil totiž, že se setká s podvodníkem a prsten se snaží získat za každou cenu. (oficiální text distributora)

Recenze (71)

masw 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší komedie s mým oblíbencem Lawrencem, která má pro mě super nasazení mých oblíbených herců jako Bernie Mac, John Leguizamo, Danny DeVito. Některé fórky lepší, některé slabší, ale pořád slušná zábava. Navíc William Fichtner v roli, ve které jsem ho ještě neviděl (ikdyž uchýlnou roli měl i v Go!). ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Už samotnej nápad, dát v jednom filmu dohromady tak rozdílné duo komiků, je hodně ujetej (ale vtipnej). Co horšího se může stát, vás nijak zvlášť nenadchne ale ani neurazí (je-li vám blízký humor pánů Lawrence i DeVita - což je i můj případ), všichni ostatní nechť si 1* uberou! ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Lawrence je přesně ten typ komika, který by toho měl co nejdřív nechat. Důvod? Není vtipný. Filmy, ve kterých hraje, by byly o tolik snesitelnější, kdyby v nich Lawrence jen normálně účinkoval a nekřenil se jak hovado. Konkrétně tato věc je potom i obsahově velká nuda, DeVito to sám nezachrání a za Lawrence jde udělit maximálně minusové body. 40% ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom som sa na tuto komediu tesil hlavne kvoli hereckej dvojici Lawrence / DeVito, ale zial ani oni nedokazali zachranit niektore az prilis trapne komicke situacie, ktore mi smiesne neboli. Napriklad zena, ktora ide vytahom dolu, otvoria sa dvere, policajti mieria na nu pistolami a ona im nastrieka jedovaty plyn do oci, pretoze uz predtym bola ohrozovana, ale ci toto mal byt zamer na vtip, to neviem. Alebo preklad posunkovou recou vulgarnymi slovami, ktory som uz niekde videl v lepsom a humornejsom podani, bol tuto skor trapny. Najdu sa aj tu obcas komicke situacie typu zlodej okradol zlodeja, ale myslim si, ze film s takymto hereckym obsadenim mal naviac...18.12.2008 ____ Martin Lawrence - (Kevin Caffery) +++ Danny DeVito - (Max Fairbanks) +++ John Leguizamo - (Berger) +++ Glenne Headly - (Gloria Sidell) +++ Bernie Mac - (Strýko Jack) +++ William Fichtner - (Detektív Alex Tardio) +++ Producent: Martin Lawrence +++ Hudba: Tyler Bates +++ ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Zlodějíček Kevin (Martin Lawrence) dostane tip na opuštěný luxusní dům milionáře Maxe Fairbankse (Danny DeVitto). Ten se právě rozvádí, a jeho dům je součástí rozvodového řízení, tudíž v něm nemůže bydlet, takže by měl být prázdný. Ale při loupeži je náhodou Max v domě (s milenkou samozřejmě), a oba na sebe narazí - při čemž bohužel Kevin přijde o prsten, který dostal od své snoubenky. A o ten rozhodně Kevin nechce přijít - a Max se prstenu rovněž nechce vzdát ... No nevím, nebylo to úplně marné, ale Lawrence (sorry boy) mi začíná lézt krkem, a to co může v jednom filmu přijít docela vtipně, je po stopadesátém úplně stejném opakování už docela trapně. Film tak (alespoň) zachraňuje naprosto cool Danny De Vitto a taky (naprosto dokonalý) "přiteplený" blonďatý detektiv Wiliam Fitchner (kdo neuvidí, neuvěří). Suma sumárum, průměrná komedie na jedno podívání, neurazí ani nijak moc nenadchne ... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Skladatel Marc Shaiman řekl magazínu Playbill, že pracovat na tomto filmu, pro něho byla nejhorší práce kterou zažil. (Pumiiix)

Reklama

Reklama