Reklama

Reklama

Majestátní vládci moří

(TV film)
  • Česko Vorvani - příběh jedné rodiny (více)

Obsahy(1)

Nedaleko pobřeží Mauriciu žije rodina skutečných obrů. Jedná se o několik desítek vorvaňů obrovských - mezi nimi 15 samic a dokonce i mláďata a také několik velkých samců, kteří se vracejí z několikaměsíčního lovu v jihoafrických vodách. Uvidíme jedinečný společenský život těchto mořských obrů i jejich každodenní činnosti. (National Geographic)

(více)

Recenze (5)

Pulper 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě skvost. Dokumentů o vorvaních je zoufale málo, protože většinu času tráví v hlubinách na lovu, a o to větší cenu mají. A tenhle je mimořádně dobře udělaný. I já jako nadšenec jsem se dozvěděl několik nových a zajímavých věcí. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Vorvani jsou jedni z těch neprozkoumaných a tajemných tvorů velikánského moře. Je to úžasný pohled na tyto velikány. Tím spíš, když člověk slyší jejich zvukové signály. Když sledujete modrý oceán, v něm jen tuto rodinku a pak ty zvuky je to úchvatný zážitek. Nicméně, filmaři je prý natáčeli deset let. Škoda, že z toho vznikl jen tak krátký materiál, zajímavého z jejich života by se jistě našlo víc, určitě i na seriál. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Úplná rodinná telenovela vztahů.  Otec byl naposledy u porodu, ale při setkání s dětmi ho bez problémů poznají , ale "vědci zatím nevědí podle čeho". ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Krásny dokument o rodine Vorvaňov. Sú to fakt zaujímavé bytosti, ktoré zaujmú vďaka vzťahmi medzi sebou. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama