Reklama

Reklama

Sex and the Matrix

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ústredné kvarteto populárneho seriálu Sex v meste a komik Jimmy Fallon sa stretli pri nakrúcaní paródie na kultový Matrix.
Krátky skeč vznikol pri príležitosti udeľovania filmových cien hudobnej televízie MTV v roku 2000. (Pugo)

Recenze (16)

H34D 

všechny recenze uživatele

Scenáristicky málo promyšlená miniparodie bez pořádného úderu na bránu nebo skutečně trefného vtipu dávající zesměšnění kultu nějaký smysl :) 5/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +úsměvné, hlavně pobaví část "Sex ve městě" -Matrix už je dneska myslím pase a navíc jsme už toho viděli dost/// Ve své době další parodie na Matrix, dnes mě více zaujaly holky ze seriálu na který teď pravidelně koukám./// Celkem 62%/// ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Od krátokometrážní parodie na Matrix bych bohužel očekával víc. Během šesti minut se zas tak moc nezasmějete a jak je ten konec ustřihlý, no pane bože...... Naštěstí se tu najde i pár slušných scének ;+) 40% ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Parodii je hodne a parodii jako je tohle je snad jeste vic. Tohle je proste odpad a z bahna tomu nepomuze vubec nic. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipné (zejm. po shlédnutí do sebe zahleděného filmu Sex ve městě 1). Neobvyklé je skloubení parodie dvou filmů souběžně. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Pomerne vtipna scenka natocena specialne pre 2000 MTV Movie Awards. Potesi najme ucastou povodnych serialovych hviezd Sex and the City, Ale ani Jimmy Fallon nejni zly ako "corny" Neo. ()

Reklama

Reklama