Reklama

Reklama

Odvážní andělé

(seriál)
Německo, 2003, 12x45 min

Hudba:

Nik Reich

Hrají:

Eva Habermann, Birgit Stauber, Susann Uplegger, Filip Peeters, Jennifer Ulrich, Tanja Wenzel, Feo Aladag, Manuel Cortez, Steffen Groth, Jürgen Tonkel, Tom Mikulla, Miguel Herz-Kestranek (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Všetko sa začína keď Ravenin chuligánsky priateľ Micha vezme počas prepadnutia banky Franzisku ako rukojemníčku. Hoci Raven sľúbil, že sa rozlúči so svojou kriminálnou minulos?ou, zase je namočený do ďalších problémov. Policajtka Lena spolu so svojím nepríjemným novým kolegom Körberom prenasledujú zlodejov do lesa, kde ich po šialenej naháňačke napokonon odzbroja. Ale vtedy sa zrazu všetko zmení. Zdá sa, že Körber a Micha sa poznajú a Körber obracia svoju zbraň proti trom kráskam. Tie sú prinútené spoji? sa a uteka? pred všetkými, dokonca i pred políciou... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Co nám pod heslem "Andělé, Odvážní" praví kuchařka? Vezměte tři dobře rostlé roštěnky, přiléhavě obalte a mírně poduste na dementním, nenápaditém, vykradeném scénáři. Přidejte nadrobno nasekané rádobyefektní fragmenty bojového umění, střílení a explozí, dobře uleželých ještě od natáčení Kobry 11 a špetku vtipu tak prostého jako Elisha Cuthbert. Pro dochucení doporučujeme rádobyzimmerovskou hudbu, nejlépe ročníku Medicopter 117. A výsledek za stálého míchání vylejte do hajzlu... ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Naši lidi na ty Grossmannovy muže, totiž ženy, stříleli. Ty si to nedaly líbit a oni se utopili. Tečka." A takhle jednoduchý to je. Ve spravedlnost věřící policistka, nezkrotná rebelka a znuděná milionářka vytvořily trio, který je nasazováno v situacích, na který chybující tvůrci zákonů pozapomněli. Tak fajn. Grossmannovi andílci Lena, Franziska a Chris jsou totiž na holky z Gertrudova Schweinereichu docela výstavní kousky. A mě prostě baví, když tři hezký holky honí nějakejm padouchům ... teda nějaký padouchy. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

"Odvážní" byli hlavně tvůrci, že s takovým paskvilem vůbec vylezli před lidi, kreténi. Seriály tohoto typu většinou neoplývají inteligencí, ale co je moc, to je moc - hrdinka se rozjede na snowboardu po trávě a přeskočí 3m plot atd., atp. Holky jsou to sice pěkný, většinou za to dávám hvězdičku, ale tahle stupidita mi hnula žlučí natolik že...nasrat! ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama