Přes velký předěl
Western
USA, 1976, 100 min
Stewart RaffillHrají:
Robert Logan, Heather RattrayPlakáty
Nevinný príbeh o podvodníkovi (Robert Logan) a nepoddajných sirotách (Heather Rattray a Mark Edward Hall) snažiacich sa cestovať do Oregonu. (Svadbos)
║Rozpočet $-miliónov║Tržby USA $18,806,000║Tržby Celosvetovo $-║(15.5.2009)
Crocuta
Vzpomínka z dětství velmi matná, leč nostalgie velí za čtyři.(9.7.2007)
anderson
ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 3.9.1983 - réžia českého znenia = VÍT OLMER (18.2.2009)(18.2.2009)
stration
Je to už hrozně dávno. Ale když si na ten film vzpomenu i teď, asi není špatný.(7.11.2008)
kinderman
Vzpomínám si, že to bylo o dvou sourozencích (dětech), kteří se měli dostavit včas k projednávání řízení o dědictví-snad nějaký pozemek. Bez pomoci hazardního hráče, jenž je ochránil jak před útoky divokých zvířat, tak před indiány, přičemž ve finále obehrál zloděje koní, by se jim to sotva povedlo. Jako klukovi mi to přišlo úžasně dobrodružné a napínavé.(23.10.2007)
Evis
Plně se připojuji k těmto komentářům, byl to oblíbený film mého dětství, takže z nostalgie za pět *(10.1.2009)
mh.mail
Tento film mám zafixovaný s překrásnou hudbou. Jako dítěti se mi to moc líbilo. Bylo to krásně dojímavé. Ale hodnotit nebudu, to bych to musel znova vidět.(25.5.2009)
Horácius
Možná to s hodnocením přeháním, ale film mám zafixován jako špičku svého žánru, kterou bylo možno v naší televizi kdysi dávno shlédnout. Zejména zaujala krásná příroda na naší první barevné televizi :))) (a pak že to je objektivní!), scénky se zvířaty a také celkem neotřelý námět. Jak by to dopadlo při shlédnutí dnes nevím, ale k čertu s tím, kdysi to působilo a hotovo.(24.12.2009)
Svadbos
Množstvo koní, medveďov a jeleňov a to všetko v krásnej scenérii.(13.9.2011)