Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou tu manželé Seaverovi se svými třemi dětmi, které má každé svého mazlíčka. Nejstarší Petr starého moudrého psa Shadowa, jeho mladší sestra Hope kočku Sassy a nejmladší Jamie mladého ztřeštěného buldoka Chance. Jejich nové dobrodružství začíná ve chvíli, kdy se Seaverovi chystají na dovolenou do Kanadské přírody a rozhodnou se vzít trojici rodinných mazlíčků s sebou, aby už neriskovali další případné rozdělení. Neukázněný Chance však na san franciském mezinárodním letišti uteče ze své přepravní boudy a věrní přátelé Shadow a Sassy ho musí následovat. Takže když letadlo odletí bez nich, čeká trojici další dobrodružná cesta. Rozhodnou se totiž vrátit domů, do domu Seaverových, který stojí na předměstí San Francisca. Odvážně se vydají do velkoměstské džungle, kde na ně v ulicích čeká celá řada nebezpečných i zábavných příhod a také setkání s celou řadou psů a voříšků jako je Riley, Pete, Ashean, Spike, Stokey nebo krásná a svůdná Delilah. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (59)

ruminawi 

všechny recenze uživatele

Pokračování Neuvěřitlené cesty trpí řadou neduhů mnoha druhých dílů úspěšných filmů - nastavovaná kaše, klišé a sebevykrádání jsou citelně znát. Velkoměstské prostředí je mnohem méně romantické, než byla divočina v prvním díle. Přesto se však stále jedná o příjemný snímek pro celou rodinu, zejména pak milovníky zvířat, k nimž se nepokrytě řadím i já. Společně se starou známou trojicí retrívra, am. buldoka a himalájské kočky zde můžeme vidět i další krásná psí plemena, jako je například maďarský kuvazs, bluetick coonhound, bullmastif, portugalský podengo nebo elegantní psí směsky. ()

jitullaa 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si dobu, kdy jsem chodila každý týden do půjčovny VHSek na našem sídlišti s otázkou: Vyšla už prosím vás neuvěřitelná cesta 2? Jako malá jsem ten film zbožňovala a vydržela se na něj koukat i dva týdny v kuse. Proto můj názor na něj v žádném případě nemůže být objektivní. Ten film prostě miluju a myslím, že nejedno oko zarytého pejskaře (či milovníků koček) nezůstane suché a po skončení půjdou zkontrolovat pelíšek svého zvířecího miláčka. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Standardně hloupé pokračování, se všemi standardně hloupými chybami, které takové případy provázejí - dějová linka víceméně sleduje první díl, příroda byla nahrazena "atraktivnějším" městem, zvířat je o poznání více a naši miláčkové musí vedle své cesty učinit i jeden velký dobrý skutek. Smutné, ale děckám se to líbit pořád bude. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

No, je fakt, že ta příroda v jedničce se mi líbila víc než město, ale tady zas byl zajímavější příběh a ta romance mezi pesany byla skvělá. I když jsem u dvojky nikdy nebrečel, stejně je to furt moc hezká zábava... Jak jsem psal u jedničky, není to asi žádné velké umění, ale já bych umění ve filmu stejně nepoznal. pro mne je důležité, že mne to potěšilo. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Tady to už bylo trošku slabší, ale ne o moc. Při některých záběrech jsem si říkala, jak je to San Francisco nádherné, při jiných zase, že je to odporná špinavá díra. Riley, Langmajerův hlas a krásný záběr na visutý sanfranciský most - to jsou pro mě tři nejvýraznější prvky druhé Cesty a jeden každý z nich stojí za hvězdičku. Plus jedna prostě proto, že mám tyhle dvě Cesty ráda. 70% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Celkem 4 američtí buldoci hráli Chance, 4 zlatí retrívři Shadowa a 6 koček hrálo Sassy. (HappySmile)

Reklama

Reklama