Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinové příběhu žijí na malém městě v rodině, kde každé z dětí má svého mazlíčka. Nejstarší Petr se stará o starého moudrého psa Shadowa, jeho mladší sestra Hope s láskou pečuje o kočku Sassy a nejmladší Jamie má ztřeštěného psa Chance, který strávil štěněcí věk v útulcích a lidem příliš nevěří. Když musí rodina na čas odjet do San Franciska a nemůže vzít zvířecí mazlíčky s sebou, svěří je do opatrování své známé. Jenže zvířata nechápou, proč je opustili, a proto se rozhodnou utéci a vydat se na cestu domů. Jenže cesta, vedoucí přes pohoří Sierra Nevada, je dlouhá a plná nebezpečí. Trápí je krutý hlad, nástrahy divoké přírody a překvapivá setkání s více či méně nebezpečnými zvířaty. Setkají se také s hodným profesorem, který vyléčí zraněnou Sassy, malou ztracenou holčičkou, kterou přes noc ochraňují a ke které další den dovedou zoufalé rodiče. (TV Nova)

(více)

Recenze (190)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Jedne s nejlepších filmů, kde jsou hlavními hrdiny zvířecí miláčci. Nejde o žádnou blbost typu kočky a psi, nebo garfield, ale o velice pěkně a citlivě vykonstruovaný děj kterému divák věří. Konec je velká citovka. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Nenávidím mluvící zvířátka, které "mluví" když jim produkční nebo jiný člen štábu hodí kus žvance do tlamy a děsný dabing tomu ještě dodá "šmrnc". Doufám, že mluvící zvířátka zůstanou u Disneyho a tím to hasne! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zvířata nedokážou pochopit, proč je opouštíte. Myslí si, že je to napořád. Proto vás tak radostně vítají, když se vracíte domů z práce. Ráda se nechávám tímto příběhem dojmout. Brečím vždycky jako želva a nedostává se mi papírových kapesníčků. Také jsem chtěla mít moudrého a klidného psa jménem Shadow, doma mám ale pravý opak. Neuvěřitelná cesta je opravdu film pro celou rodinu. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jo dobrý film o zvířatech, který jsem jako malá měla ráda, ale už jsem si ho moc nepamatovala a tak jsem se na to včera koukla znova a opět nezklamal. Ač to nechápu párkrát jsem měla i na krajíčku. Prostě dokáže ve vás ten film vyvolat silné emoce i přestože je to o "mluvících" zvířatech. Ale chtěla bych vidět ve skutečnosti, jak by tahle domácí kočka dokázala ujít takovou cestu:D Ale nebudu to zbytečně kritizovat je to přece jen film převážně pro děti a jako takový se velmi vyvedl. ()

katuska138 

všechny recenze uživatele

Těm třem snad musí fandit úplně každý. Shadow a jeho ochranitelství, Chance a jeho rozpustilost, Sassy a její zhýčkanost. Dokonalá trojice na dokonalé cestě za dobrodružstvím, která je plná zábavy a milých dialogů. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Hmm, tohle se skutečně nepovedlo. Někomu přijde roztomilé pozorovat doma na gauči 3 domácí mazlíčky, které se snaží vtipně namluvit 3 herci. Za prvé komentáře nebyly vůbec vtipné, spíše nudnější. Přitom nápadů a příležitostí zde měli hned několik. Také příběh byl fádní a triviální. Film nudně utekl a díky krátké stopáži a alespoň mírně zajímavému konci to bylo trošinku snesitelnější. Za mě nemohu vůbec doporučit. ()

BitlDjus 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film jsem jako malý smrkáč měl pekelně rád, a, že je to opravdu pěkně natočené, pamatuji si, že u tohohle filmu nechyběli jak slzy tak smích... ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Filmy, pohádky se zvířaty jsem vždycky žral. Neuvěřitelná cesta je skvělá rodinná komedie pro zabávu a oddych, vlastním pouze na VHS už bez videa a než ji prodám, rád bych se na to ještě jednou podíval. Škoda, snad někdy o vánocích v tv. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Srdcový film mého dětství, který z toho důvodu nemá v mých očích vady, ba dokonce jeho emocionální nádech je ještě více silnější, než za dob mého dětství. Krásný příklad nejlepšího možného snímku se zvířaty, který občas zavání přehnaným patosem ale nikdy ne v míře aby to uškodilo celku. 80% ()

lilina133 

všechny recenze uživatele

Jeden z mojich najobľúbenejších filmov môjho detstva...Podľa mňa strááášne milý aj keď strááášne nereálny filmík...ale aj tak ho neprestanem mať rada...2-ka už nebola až taká dobrá, ako väčšina pokračovaní....:-(( ()

Reklama

Reklama