Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael Keaton (Noviny, Batman, Jako vejce vejci) ztělesňuje v tomto napínavém snímku Artie Lewise, čestného a své práci oddaného policistu, který slouží spravedlnosti v ulicích New Yorku, v nichž vládne korupce a násilí. Když je ve službě zavražděn jeho parťák (Anthony LaPaglia), ujme se kamarádových osiřelých dětí. V průběhu vyšetřování se však i on - a sním i nová rodina - ocitne ve velkém nebezpečí. Zvítězí tento muž, jemuž dosud bylo právo nade vše, nad nenávistí a zlobou? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (4)

Lancelot 

všechny recenze uživatele

Musel jsem dát vyšší hodnocení, neboť na takové filmy mám slabost. Chvílemi tento film působí minimalisticky. Sentiment a sounáležitost se tam objevuje často. Děj plyne pozvolna, ba skoro nudně, ale to dotváří atmosféru. Jako zábavný film to nedopuručuji, usnuli byste. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to velmi zvlastny mix citlivej dramy v ktorej sa policajt so zenou stara o 3 deti po zosnulom partakovi a klasickej beckovej policajnej akcnej kriminalky. Väcsinu divakov bude asi otravovat a nudit ta civilna linia a budu si priať viacej akcnych scen. Ale mne paradoxne viac sadla ta civilna linia a bolo mi luto, ze sa jej film po smrti kolegu nevenuje viac. Kludne by som sa zaobisiel bez tej detektivnej linie s akcnymi scenami, ktore aj ked su natocene spickovo, tak ma prilis nezaujimali. Michael Keaton tu predvadza jeden zo svojich lepsich vykonov rovnako ako Rene Russo ale najlepsie boli neskutocne roztomile detske postavy. Skoda ze nemali viac scen. Vysledok nakoniec naplno neuspokoji nikoho pretoze ani jedna linia nie je vytazena na maximum. Mozno by z toho mohli vzniknut 2 kvalitne filmy. Napriek tomu tento film stoji za pozretie a davam mu silne 3*. ()

Reklama

Galerie (29)

Reklama

Reklama