Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletou dívku srazilo auto do propasti. Komisař Ben Berghammer přijíždí do internátu na zámku Lohenstein, kde oběť pobývala. Komisař velmi rychle dochází k závěru, že se ho kdosi pokouší oklamat. Nebyla to žádná nehoda, nýbrž prachsprostá vražda. Brzy se objeví i hlavní podezřelý a všechno nasvědčuje tomu, že pachatelem musí být právě on. Při vší smůle, která ho provází, má ale obrovské štěstí. Benovi se totiž na celé té věci něco nezdá a začne prověřovat další osoby z okolí mrtvého děvčete. Skutečný vrah znervózní a začne dělat chyby... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nízké hodnocení tohoto seriálu vcelku chápu - je to jako kdyby někdo přeložil Slovácko se nesúdí do Hochdeutsch a vysílal to v Německu. Polovina srandy je fuč díky překladu, něco sebere dabing. Bábi Berghammerová mě neskutečně bavila. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Standardní, ničím urážlivý díl Big Bena, který vyšetřuje případ zavražděné holky v internátě, která to autem schytá hnedka na začátku příběhu. Hlavní vražedník je patrný hnedka z kraje, a tak si užíváte postavy, jako třeba ředitelku internátu, která tady předvádí absurdní výkony. Prostory, ve kterým se díl odehrává, jsou nicméně moc hezké a věž hradu přímo pod Alpami ze všech míst asi nejhezčí. ()

Reklama

RadimFišer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto tajuplném kriminálním příběhu obzvláště tuhla krev žilách. Ale nebylo to natvrdo, ale postupně. Procházení úzkých uliček vlastního světa tohoto bohatého internátu, kde žijí lidé svým vlastním boahtým životem a škola jim půjčuje svoje auto. Kdyby tam nebyl Ben, tak by to skončilo ve spisech. Musíme se s tím vyrovnat a já jsem rád, že mohu tomuto bodrému muži přidat další 4 body. Tento příběh byl totiž jeden z jeho nejlepších. Miluji jeho úsměv a bavorský domeček. Do Tolzu se někdy musím zajet podívat. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama