Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry, Jonesy, Pete a Bobr jsou nerozluční kamarádi, nadaní zvláštními schopnostmi, které jim kdysi předal retardovaný Duddits, kterého zachránili před partou výrostků. Jako každou zimu se sejdou v odlehlém srubu, ten však stojí v oblasti, kterou armáda uzavře poté, co tu nouzově přistane mimozemská loď. Zatímco plukovník Curtis nechá loď zničit a chce zlikvidovat všechny, kteří přišli do styku s mimozemšťany. Jeden z nich se zmocní Jonesyho těla a pokusí se uniknout. Henry díky svým schopnostem pochopí hrozící nebezpečí i to, že zachránit kamaráda a zastavit mimozemšťana, který se chystá nakazit lidstvo smrtícím virem, jim může pomoci jen Duddits. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (480)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Efekty 8/10/// +herecké obsazení, efekty jsou fain, spočátku jsem byl překvapen -herecké výkony, hudba, později překombinovanost děje/// Když jsem se šel večer dívat, bál jsem se, že u filmu usnu. Ale netrvalo dlouho a film mě do sebe vtáhl. Velice mi v tu chvíli připomínal Věc. Zde bych dal i 4 hvezdičky, bohužel film potom kazí překombinovanost děje. Morgen Freeman se mi v záporné postavě vyloženě nelíbí, nadruhou stranu Thomas Jane a Damian Lewis potěší. Hudba tu skoro není a posledních 20 min si budu muset dat again, pač jsem usnul/// Celkem 56%/// ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nápaditý horor o skupince kamarádů nápaditým a pozvolně se vyvíjejícím příběhem, který se za pomocí vzpomínek doplňuje součastnost. Dílo se ze začátku jeví jako poměrně vtipná oddechovka o skupince přátel na samotě u lesa a nachází se zde několik humorných chvil. Následuje však zvrat a v celém okolí se náhla začíná dít cosi divného..... ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dreamcatcher neni úplně špatný film, minimálně vizuální stránka stojí za pochvalu. Knihu jsem nečetl, ale občas mi to připadá jako laciny mix Aliena, The Thing a kdoví čeho všeho ještě. Alespoň herci ušli a v první polovině to mělo i docela zajímavý příběh, který se v druhé polovině zvrtl a klišé střídalo klišé. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pavučina snů je jedním z děl Stephena Kinga, která jsem ještě zatím nečetla. Je to tak, že Major Winters se po skončení války vydal s dávnými přáteli na chatu v zapadlých lesích, aby zde nabral ztracené síly. Nakonec dopadl tak, že pobíhal po zasněžených lesích s jakýmsi mimozemským parazitickým svinstvem v těle. Herecké obsazení povedené, mrazivá atmosféra docela ucházející a digitální triky velmi slabé. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $68miliónovTržby USA $33,715,436Tržby Celosvetovo $75,715,436║ Ďalší spackaní film z dielne Stephena Kinga. A to vypadala prvá polovica film dosť sľubne, kde príbeh funguje pod rúškom tajomna, lenže v tej druhej polovici sa to mení doslova na béčkovú paseku, kde konania hlavných postáv už takmer nedávajú zmysel a dejovo to ostane tlápať na akejsi plytkosti akoby režisér nevedel odrazu kam sa ma dej uberať. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 70. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama