Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fakticky senzačně umí servírka Betty na své narozeninové party nalévat kafe. Nikdo nepozná, že je duchem úplně někde jinde.Sní o tom, že se jednou stane zdravotní sestřičkou, což samozřejmě přímo souvisí s její vášní pro mnohadílné seriály a jejím mužským idolem, okouzlujícím kardiologem Dr. Ravellem (Greg Kinnear). Na party se objeví také Charlie (Morgan Freeman) a znovu se s ním Betty potká doma. Tam už má ale jiné starosti. Musí přece dokoukat na videu zmeškaný díl svého seriálu a kašle na to, co si její nudný manžel Del domlouvá s kumpány. Jde ale o drogy a Del je svými kumpány zavražděn. Brutalita této situace vychýlí Betty z reality, a tak se dostane do světa fantazie, do světa svých seriálových hrdinů. Náhle stojí tváří v tvář milenci svých snů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se točí filmy s takovou tématikou. Co je na tom poučného ? Na komedii to bylo málo veselé, na thriller málo napětí, jako krimi to nemělo utajenou zápletku akorát to bylo drama vydržet u toho do konce. Já se na to dokoukala kvůli Morganovi FREEMANOVI, stále jsem čekala, že se něco bude dít. Renée ZELLWEGER hrála tu duševně popletenou ženu vcelku dobře. Téměř jsem jí to věřila. Ale celkově to byla huspenina. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nejenom hlavní hrdinka tohoto filmu je tak totálně zblblá jedním z nekonečných televizních seriálů, že není schopná rozeznat co je a není skutečné. No a přiznejme si rovnou, kolik našich paní a dívek a možná i mužů růžoví z návštěvy ordinace v pochybné zahradě! Skvělá sonda do života nejenom televizních diváků... ()

Reklama

igi B. 

všechny recenze uživatele

Výborná hořká komedie se sladkým koncem, krimi zápletkou a satirickým nádechem. R.Z. je jako zmatené fanynkovské telenovelové telátko prostě skvělá a i herecké kreace ostatních (dokonalý a neobvykle uměřený Ch.R. jako psychopatický nájemný vrah) jsou hollywoodsky (v dobrém smyslu slova) standardní. Tohle je prostě vynikající zábava s vypointovaným scénářem a profesionálně bezchybnou filmařinou. Tři a půl hvězdičky za film, v dobrém rozmaru zaokrouhleno nahoru... ()

Tomislav 

všechny recenze uživatele

Divný film, při jehož sledování nevíte, jestli se bavit nebo odejít. I přes nesporné herecké umění Renée Z. mě tahle herečka ve většině filmů spíš irituje (Deník Bridget J. je výjimkou) a Morgana Freemana bych ve snímku podobného typu nečekal. I z těchto důvodů nestojí podle mě tenhle film za víc než 2 hvězdičky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zvlastny mix. Jak keby ste zmiesali nejaku Hallmarkovsku naivnu dramu s blaznivou Tarantinovkou. Ale s opakovanymi zhliadnutiami sa mi to paci stale viac a viac. Velkym kladom su herci. Trochu zmätena dobrosrdecna Zellweger, namyslena hviezda Kinnear, divna dvojica zabijakov Freeman a Rock a kopa dalsich povedomych xichtov vo vedlajsich ulohach. Pôsobi to jak keby sa nejaka postava z telenovely ocitla v Tarantinovke, ale kedze je to kladna postava, tak vsetkymi zapeklitymi situaciami nakoniec prejde bez ujmy. Vysledkom je rozhodne netypicky ale kvalitny film. 8/10. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Syn Morgana Freemana, Alfonso Freeman, se ve filmu mihne jako doktor na pohotovosti. (CliffLee)

Reklama

Reklama