Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (11)

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo zatím moje největší zklamání od Sussane Bier. Jestli jsem se třikrát zasmála, tak to bylo hodně. Mám její filmy ráda, ale souhlasím s tím, že její pozdější tvorba je daleko vypracovanější, méně komediální a tím pádem i kvalitnější. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Škoda, že hlavní hrdinka i její bratr transvestita jsou hodně křečovití, jinak celkem příjemný snímek na večer, ve kterém si chcete odpočinout, nakouknout do Švédska a mít jistotu, že vše skončí happy endem... ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Film byl na Febiofestu zařazen do kategorie Jiný břeh. Asi díky tomu, že bratr hlavní hrdinky byl transvestita umírající na AIDS. Jinak to má asi být parodie na soutěže Eurovize. Doufejme. :-) Každopádně se od té doby Susane Bier komediím vyhýbá. A asi dobře dělá. S Efter brylluppet to dotáhla až k nominaci na Oscara... ()

pm 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem nikým tolik nepohrdala jako Monou ve chvíli, kdy se snažila před Davidem obhájit svou "pravdu", jinak je ale dobře, že komedie Bierová často nepokouší, příliš všeho a dost za hranou, slušelo by tomu drama.70% ()

pevico 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se u filmu dost dobře zasmál, ale to je asi tak všechno, z obrazovky na mě čišela až příliš velká snaha tvůrkyně udělat "film pro všechny"..režisérka od té doby udělala velký pokrok, naštěstí pro nás.. ()

Zmiu 

všechny recenze uživatele

zvláštní film. pár dobrých vtípků, celkem slušně zde bylo ukázáno vztah společnosti k postiženým, ale jinak to bylo dost naivní a rozvleklé. Prvních cca 20 minut jsem se vyloženě nudila. Škoda jen, že ty dobré myšlenky a vtípky jsou zabalené do něčeho, na co se kouká tak těžce. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Dnes večer ide v telke Slovenské národné kolo Eurosongu. Tak som ušiel k počítaču, kde som chcel vidieť film mojej obrúbenej dánskej režisérky. A ajhľa aj ten bol o Eurovízii. Nuž "koleso osudu" v praxi. Aj napriek tomu, že toto bol na pomery Bierovej slabý film a scenár bol zúfalo americký, stále je to o dve triedy lepšie, než tá otrasná súťaž. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka se zřejmě zhlédla ve Fran Drescher v seriálu The Nanny, jinak si její naučený úsměv ala diblík neumím vysvětlit, ale o to by ani tolik nešlo. Tento film není ani oddechovka, ani komedie, není ani ničím moc zajímavý, natož zábavný. Příliš mnoho patosu a klišé, sentimentu a schémat (transka umírá na AIDS, mladý kluk s mozkovou obrnou, neschopný manžel, čtyři dcery (o které se asi nikdo moc nestará, připadalo mi, že jsou ve filmu spíš do počtu) a "krutý a falešný svět showbusinessu" nad kterým nakonec zvítězí láska a přátelství a tak dál....), a to všechno ve stoosmi minutách... Vcelku obtížné to strávit. Ačkoliv ten transvestitní bratr měl pár světlých momentů. ()

Jezinka 

všechny recenze uživatele

Velmi rozvleklý začátek, kdy člověk váhá jestli to má vydržet dál. Tak nějak to proplouvá mezi žánry. Spíš 2 1/2 * za pár vtípků a nápadů. ()

Reklama

Reklama