Reklama

Reklama

Úžasňákovi

  • USA The Incredibles (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bob Parr, známý jako Mr. Úžasný, býval jedním z největších světových superhrdinů a zachraňování světa bylo jeho denním chlebem. Svůj superoblek musel pověsit na hřebík před patnácti lety. Dnes pracuje jako odhadce škod pro pojišťovnu a bojuje s nudou a rostoucím břichem. Se svou manželkou (bývalou Elastiženou) a třemi dětmi se pokoušejí žít normální život. Jeho chvíle ale přijde, když ho tajemný kontakt vyšle na vzdálený ostrov s tajným posláním. Tam zjistí, že génius zla připravuje ďábelskou pomstu světu... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (763)

Kass 

všechny recenze uživatele

"We are talking about the greater good! - " 'Greater good?' I am your wife! I'm the greatest *good* you are ever gonna get!" Jeden z vůbec nejlepších komiksů! A jen potěší, že stejnou mírou je i dokonalou bondovkou či rodinným dramatem. Tím, a nejen proto, se může hrdě titulovat "Úžasňákovi". ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní komiksková bondovka (už jen ta hudba!), která stylizovanost animovaného filmu posouvá zas o kousek dál. I když zůstává animákově černobílý (zásadně dobří superhrdinové), stejně jako v bondovkách se tu zabíjejí lidé, rodinkovské drama funguje lépe než v tunách filmů na něj specializovaných a herecké výkony dávají občas zapomenout, že sledujete animovaný film. V tomhle jsou zatím pro mě Úžasňákovi Nr. 1. Nejodvážnější Pixarovský kousek. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hodně se o Úžasnákových mluví, ale mě při prvním schlédnutí celkem zklamali. Nevím co na nich všichni vidí tak neuvěřitelného. To zklamání se týče hlavně zábavy. Je tu pár zábavných momentů, ale některé mi přijdou až moc toporné a vynucenné. Nevím čím to je, ale například u Shreka 2 nebo Dodgeball jsem se chvílemi trhal smíchy, ale tady jsem se maximálně usmál. Sociální stránka filmu o rodině a potřebě se ukrývat je skvělá. Provedení a zavedení retro sekvencí (např. noviny) nemá chybu!! Celá rodinka je perfektně sestavena. Film jsem viděl bez dabingu s titulky, ale nevím jestli je to výhoda. Namluvení v originále je skvělé, ale ne tak geniální jako ve shrekovi. Stále se dostávám a nemohu se vyhnout srovnání shrek 2 VS inc.. Tyto dva animáky jsou velmi úspěšné, ale každý je tak trochu o něčem jiném. Taková parodická hračka Shrek 2 proti doladěným lidským, ale ne tolik zábavným úžasnakovým. Volba je asi na každém. Pro mě je však Shrek lepší...PS: kopírování fantastický čtyřky je trochu tvrdý :D ale je tam i hromada jiných "kopií" nejen ze světa comicsu... ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Co by člověk čekal od rodinného animovaného filmu s velkým množstvím superhrdinů ? Takovou lehčí zábavu s nějakými dobrými efekty.....dobrá.....tady je to úplně jinak. Jak již název napovídá, tenhle film je prostě ÚŽASNÝ (INCREDIBLE !!!) a je zde spoustz ÚŽASNÉ akce...prostě paráda (slovo náser by nebylo vhodné....přeci jen, je to rodinný film). Už se těším na dvojku. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Synku, tesne druhý! :D V animákoch milujem, že nemajú fizycké ohraničenia ako filmy. Je v nich možné všetko. A plus podstatu rozprávky: Vždy vyhraje ten dobrý. The Incredibles majú šialene dobre vymyslené schopnosti, dej je nadupaný jedinečnými gagmi a strhujúcou, kvlitne prepracovanou akciou. The Incredibles majú všetko, čo o 4 roky neskôr chýbalo Bondovi v Quantum of Solace... Dubing: SK - 75% ()

Galerie (100)

Zajímavosti (83)

  • Když Úžasňák říká Úžaklukovi v mrakodrapu "Leť domů, mladej, pracuju sám," tak drží teroristu, ale když si na to pak vzpomíná Syndrom, terorista v záběru není. (tempus)
  • V době vydání jediný celovečerní snímek od Pixaru, ve kterém se neobjevila známá žlutá dodávka Pizza Planet. (T-pack)
  • Na začátku filmu má Elastička červený oblek a Pan Úžasňák modrý. Jejich prvorozená dcera se jmenuje Violet (fialová), tedy kombinace těchto barev. (spacemaster)

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Úžasňákovi trhají rekordy

Úžasňákovi trhají rekordy

18.06.2018

Na pokračování oblíbeného animovaného hitu Úžasňákovi čekali fanoušci něco málo přes čtrnáct let. Letos se však téhle superhrdinské rodinky konečně dočkali a už můžou být klidní, protože film… (více)

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

20.03.2014

Disneyovský šéf Bob Iger se předevčírem dělil s akcionáři o momentální stav mnoha chystaných projektů. Jak známo, Disney mimo jiné vlastní Marvel, Pixar a Lucasfilm, došlo tedy na řadu značek, který… (více)

Reklama

Reklama