Reklama

Reklama

Úžasňákovi

  • USA The Incredibles (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Bob Parr, známý jako Mr. Úžasný, býval jedním z největších světových superhrdinů a zachraňování světa bylo jeho denním chlebem. Svůj superoblek musel pověsit na hřebík před patnácti lety. Dnes pracuje jako odhadce škod pro pojišťovnu a bojuje s nudou a rostoucím břichem. Se svou manželkou (bývalou Elastiženou) a třemi dětmi se pokoušejí žít normální život. Jeho chvíle ale přijde, když ho tajemný kontakt vyšle na vzdálený ostrov s tajným posláním. Tam zjistí, že génius zla připravuje ďábelskou pomstu světu... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (763)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Pro člověka, který animáky považuje za plevel typu bolševníku, představují The Incredibles zázrak rovnající se vodě na poušti a diamantům na skládce jaderných odpadů. Nebezpečná rychlost, vtip a ironie, ve vzduchu, ve vodě i na suchu svádějí hlášky souboj s narážkami. A to nejlepší: laškovný nadhled nebrání nemilosrdnému vtažení do každičkého okénka na plátně. Jakoby to vůbec ani nebyl animák...Creo in ...Incredibles. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale nic úžasného jsem neviděl... Mě nezajímá, jak se holka načančá na rande, ale jestli s ní je nějaká zábava. A řeknu vám, že kdybych se s nějakou vymazlenou kopretinkou nad šálkem horkého čaje bavil tak, jako při sledování rodinky splácané po vzoru kuchařských technik Pejska a Kočičky, dalo by mi safra práci doprovodit ji pak alespoň na autobus. (Filmfest Théoule 2013, 2/11) ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Úžasňákovi ve srovnání s dalším potenciálním animovovaným hitem roku 2004 - Příběhem žraloka - rozhodně uspěli více, a zaslouženě. Jako ryze rodinnou zábavu bych je ale nehodnotil - jednak si myslím, že se bude líbit spíše odrostlejším dětem (které už chodí do kina raději bez rodičů) a jednak přece jen není u nás až tak "zaběhaná" komiksová kultura, tudíž příběhy o superhrdinech nemusí u dětí zaznamenat patřičnou odezvu. Jako dospělák jsem se ale bavil dost slušně, i když musím poznamenat, že drtivá většina komiksových příběhů je o jednom a tomtéž. Mění se jen hlavní postavy, případně zbraně. Tak, a teď se do mě pusťte. :-)) ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

A takhle by to dopadlo, kdyby se James Bond usadil a založil rodinu. Jasně, nemá takové superschopnosti, ale vždycky bojuje proti zlosynům, kteří chtějí zničit svět. A paní Úžasňáková byla našlápla, takovou manželku mít, coco :)) Celkově nadupaná zábava, akční animák jsem ještě neviděl a tohle se Pixaru opravdu povedlo, grafika dokonalá, výborně namluvené (Holly Hunter rulez!!)) a scénář byl špičkový. Takovýhle filmů prostě víc! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Giacchino: 1. The Glory Days ,2. Mr. Huph Will See You Now ,3. Adventure Calling ,4. Bob Vs The Omnidroid ,5. Lava In The Afternoon ,6. Life's Incredible Again ,7. Off To Work ,8. New And Improved ,9. Kronos Unveiled ,10. Marital Rescue ,11. Missile Lock ,12. Lithe Or Death ,13. 100 Mile Dash ,14. A Whole Family of Supers ,15. Escaping Nomanisan ,16. Road Trip! ,17. Saving Metroville ,18. The New Babysitter ,19. The Incredits, ()

Galerie (100)

Zajímavosti (83)

  • Postava pana Sansweeteho se jmenuje po Steveovi Sansweetovi, který se stará o fanklub a suvenýry ve společnosti Lucasfilm. (CrypzzXD)
  • Dash je inspirován komiksovou postavou Flashem od nakladatelství DC Comics. Nejen, že mají stejné super schopnosti (super rychlost, běh po vodě), ale i jejich jména jsou si velice podobná. (Mr.Baboon)

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Úžasňákovi trhají rekordy

Úžasňákovi trhají rekordy

18.06.2018

Na pokračování oblíbeného animovaného hitu Úžasňákovi čekali fanoušci něco málo přes čtrnáct let. Letos se však téhle superhrdinské rodinky konečně dočkali a už můžou být klidní, protože film… (více)

Světová premiéra hudby z Jurského světa

Světová premiéra hudby z Jurského světa

25.01.2016

Americký skladatel Michael Giacchino, držitel Oscara za hudbu k filmu Vzhůru do oblak, chystá pro pražské publikum koncert pod názvem „Hudba Hollywoodu: Michael Giacchino in Concert". V neděli 7.… (více)

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

Čekají nás Auta 3 a Úžasňákovi 2

20.03.2014

Disneyovský šéf Bob Iger se předevčírem dělil s akcionáři o momentální stav mnoha chystaných projektů. Jak známo, Disney mimo jiné vlastní Marvel, Pixar a Lucasfilm, došlo tedy na řadu značek, který… (více)

Reklama

Reklama